Prodám svislou frézku F1S

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Francotirador

30. 10. 2015, 11:35

Uf … tak jsem to celé přelouskal a koukám, že vážní zájemci nejsou (teda kromě mě :) ).
Ten kužel ve vřeteni mi sice nevyhovuje (bude se muset nechat přebrousit na MK2), ale na důkaz toho, že to myslím s nákupem vážně zvyšuji na 16500,-Kč!
Nabízím i že symbolický ze slušnosti 2 % poplatek z prodeje ve formě sponzorského příspěvku na chod fóra, půjde z mé kapsy. Předpokládám, že prodávající never67 jakožto nováček na fórum nechodí (chce jen prodat) a tudíž o něčem takovém ani netuší.

Mám to do Brna dost daleko (což je můj problém), ale je pro mě zásadní otázkou ta možnost mechanizované nakládky v místě (nerad bych tam frézku rozhazoval na kusy, jen kvůli vyzdvihnutí na auto).

PS. Kdo si myslí, že zrovna k této frézce informace z netu opsat nejsou, tak se plete. Nemusí se pro ně chodit ani moc daleko:
http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=15& ... =30#p91977" onclick="window.open(this.href);return false;
a tady ta specifikace http://www.c-n-c.cz/viewtopic.php?f=76& ... 180#p96822" onclick="window.open(this.href);return false;
soustruh: TOS MN80A; obrážečka: TOS MS200N
frézka: klon Sieg X2; ostřička: Beiping PP-U3
never67

30. 10. 2015, 1:21

Děkuji velmi za podporu. A děkuji i pánovi, který mi toto forum doporučil. Snad bude mít svůj přínos.
Jsem zvyklá na hloupé poznámky nereagovat, beru to jako ztrátu času. Proto se k hloupým řečem a poznámkám nebudu ani vyjadřovat. Kdo bude mít zájem o koupi ozve se.
Engineer
Kontaktovat uživatele:

30. 10. 2015, 2:11

never67 píše:Děkuji velmi za podporu. A děkuji i pánovi, který mi toto forum doporučil. Snad bude mít svůj přínos.
Jsem zvyklá na hloupé poznámky nereagovat, beru to jako ztrátu času. Proto se k hloupým řečem a poznámkám nebudu ani vyjadřovat. Kdo bude mít zájem o koupi ozve se.
Zachovejte klid a vydržte ... tohle zboží má svoji trvalou hodnotu a Vaše cena je naprosto O.K. Svého kupce si ten stroj dříve nebo později najde, malých bazarových strojů (frézek) navíc českých z poctivé litiny je na trhu už velmi málo.

Cena kterou chcete je jen cca dvacet běžných nákupů potravin v marketu resp. cca jeden oficiální průměrný plat tak není co řešit ... :wink:
never67

10. 11. 2015, 9:07

Prodej frézky je již neaktuální.
Ben Ash
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

10. 11. 2015, 11:39

Podle pravidel fóra měla být na začátku uvedena orientační cena, pokud bych tu byl častěji inzerát bych Vám zcela jistě zablokoval. Na inzerci prodám nejvyšší nabídce jsou na internetu jiná místa. Napsat svou představu o ceně není tak těžké. Admin
Per aspera ad astra
Zamčeno

Zpět na „Prodej“