]Dobrý den,
zabyvám se konstrukci strojů a zařízení a hledám možnost výroby dílu na frézce, soustruhu, mini (modelářském) soustruhu, občas i pro 3-ose CNC. Jenda se vetšinou o kusovou výrobu, pro mini soustruh by to byly serie 4-20 ks jedné součastky. Obráběný materiál: hliník, 11 343 nebo 11 523. Typické díly jsou hranoly (do 100x50x50mm) s odszením, nebo drážky, nebo díry, různé hřídelky, čepy (do průměru 30mm) a viz příloha. Zákazky by byly většinou do cca 20 ks a nejdříve asi až v lednu (poptávám dopředu, možna i dříve, to nedokaži odhadnout). Nejlépe z ostravska, novojičínska nebo frýdecka, z ostatní lokalit komunikace přes telefon, mail a zasíláni dobírkou.
Výkresy Vx už jednou prošly vyrobou, zbylé jsou informativní (omluvte některé kreslicí nedostatky) pro představu. V případě zájmu SZ a pokud možno orientační pro nějaké tři součástky. Hrubou představu o ceně mám, ale lepší je být informovány.
Děkuji
Kovovýroba - ostravsko
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Ing. Tomáš Mlčák - Digitální prototypování, Konstrukce strojů a zařízení, Fotogrammetrie, Vývoj pásových jednotek
Zdravím, poslal jsem vám kontakt do schránky / mail .
Ostravsko mám na dohled.
Ostravsko mám na dohled.
CNC: frézování 4-osy, Heidenhain iTNC530, soustruhy Heidenhain 4110, Fanuc Oi TC, 3x drátové řezačky, až Z+400, (+9let praxe)
CAD/CAM: SolidWorks 2015, HSMWorks 2016, MasterCam X5, X6, Kovoprog
CAD/CAM: SolidWorks 2015, HSMWorks 2016, MasterCam X5, X6, Kovoprog