CNC frézování.
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Dobrý den , nabízím frézování na 3 osé frézce s pracovním prostorem 100x50 cm.
Pouze malosériová a kusová výroba. Orientační cena 200 - 300 Kč Podle počtu kusů složitosti atd. Vše předem dohodneme.
Materiál na malé série nezajistím na kusovou výrobu ano.
Pouze malosériová a kusová výroba. Orientační cena 200 - 300 Kč Podle počtu kusů složitosti atd. Vše předem dohodneme.
Materiál na malé série nezajistím na kusovou výrobu ano.
Je těžké si v 15 letech volit budoucnost.. Mě se to povedlo 

Strojař,který uvádí rozměry pracovního prostoru v centimetrech mě trochu zaskočil....
Odkud jsi?
Ta cena je jako za co? Za kus,za hodinu práce....
Z jakých materiálů dokážeš frézovat?
Odkud jsi?
Ta cena je jako za co? Za kus,za hodinu práce....
Z jakých materiálů dokážeš frézovat?
Pardon.. Mistr ze školy by mě hnal.. Nicméně nikde nevidím tlačítko editovat :/ Je tu ta možnost vůbec?
Jsem ze Středních Čech. Blízké okolí Benešov,Vlašim.
Frézuji z hliníku (a všech jeho slitin), železa ,nerezu a všech plastů.
Cena je za hodinu práce.
Jsem ze Středních Čech. Blízké okolí Benešov,Vlašim.
Frézuji z hliníku (a všech jeho slitin), železa ,nerezu a všech plastů.
Cena je za hodinu práce.

jediný relevantní ůdaj je max odebraný objem materiálu za hodinu ,protože je rozdíl plotr který bere 10kou frézou šponu 0,5mm rychlostí 3m/min nebo centrum který bere 60kou frézou šponu 5mm 3m/min. Protože pak se ti může stát že sebelevnější hodina na plotru bude díky odebranému objemu podstatně dražší než na centru 

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Mašina je nová X.Y.Z machine tools SMX 3500. To s tou délkou máš určitě pravdu ta přesnost co jsem zmiňoval bude na menších obrobkách ale do jaké velikosti nedokážu říct.
Ještě doplním že preferuji 3D podklady.. Když bude potřeba vymodeluji v Solid Works.
Ještě doplním že preferuji 3D podklady.. Když bude potřeba vymodeluji v Solid Works.

Tak jestli mohu poprosit o nacenění obrábění tohodle http://www.c-n-c.cz/download/file.php?id=54454" onclick="window.open(this.href);return false; 3D data v SZ pošlu, souhlas? Materiál G.AL C330 Gleich.
Světlo na konci tunelu může být blížící se vlak.
Pokud se pixelcnc s cenou pochlubí i zde veřejně (tak to stihl dřív než jsem to sem napsal), tak za mě ve srovnání s tím, co jsem za ten díl za obrábění utratil super. Já za obrábění dal randál, ale zas mi to dělal člověk, který má obrovskou mašinu a na tu délku tohoto dílu mi vyrobil referenční hranu s odchylkou 0,02mm (a to ještě může být chyba měření). Výsledek úplně echtovní. Dost to zjednodušovalo následnou montáž celýho stroje víceméně bez dodatečného dorovnávání.
Světlo na konci tunelu může být blížící se vlak.
Nebudu se tajit s tím že jsem v podstatě nováček (školu a školení nepočítám, praxe má uplně jinou váhu )
čemuž se budu snažit přizpůsobit cenu. Ale myslím že už umím a vím vše potřebné pro to abych mohl vyrábět.
čemuž se budu snažit přizpůsobit cenu. Ale myslím že už umím a vím vše potřebné pro to abych mohl vyrábět.