Trochu mojí práce
I artcam jsem zkoušel ale víc k ruce mi přišel vectric aspire, s velkýma reliefama si poradí rychleji co se pc týče ale zas toho tolik neumí,, pak edgecam, part modelář,, solid work,, a různě co mi přišlo k ruce,, podle druhu práce..
Ahojky
Solidworks???
A ktomu pro generování kodu? Solidcam???
Neee, neberto ve zlém. Moc moc a ještě jednou moc krásná práce.
Gratuluji. Jen tak dále.podle mého názoru je nejkrásnější ten koník v té podkově a pak ta panenka maria? Myslím že to byla marie. No proste ten svatej obrazek. Jak je veký ten koník v te podkově?
Solidworks???

Neee, neberto ve zlém. Moc moc a ještě jednou moc krásná práce.
Gratuluji. Jen tak dále.podle mého názoru je nejkrásnější ten koník v té podkově a pak ta panenka maria? Myslím že to byla marie. No proste ten svatej obrazek. Jak je veký ten koník v te podkově?
Ahojky
Solidworks???
Neee, neber to ve zlém. Moc moc a ještě jednou moc krásná práce.
Solidworks???

Neee, neber to ve zlém. Moc moc a ještě jednou moc krásná práce.
Naposledy upravil(a) mirdin dne 1. 10. 2015, 11:03, celkem upraveno 1 x.
vzdyt ta panenka je taková pidlooká s nakopnutou tváří 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Tak pidlooká no,,
hold i když je to sparovka kvality "A" tak pořád tam rozdíly v odstínu jsou
solid work se k tomuto modelování nehodí, ale na strojařinu je fajn.. Koník i s podkovou je 490X420 hloubka 50. A jinak děkuju za pochvaly

-
Parádní práce. Chtěl bych něco podobného vyrobit. Bylo by možné zaslat nějaký model, něco jedoduchého. Díky