Co jste dneska bastlili?
Uspech dnesneho doobedia.
https://youtu.be/ySra_nks3W4" onclick="window.open(this.href);return false;
Riso
https://youtu.be/ySra_nks3W4" onclick="window.open(this.href);return false;
Riso
Odvrtávání hřídele
To já si právě při práci s nějakou masivnější konstrukcí říkám, že by bylo lepší celej stojan vrtačky (nebo frézky) k tej konstrukci přišroubovat a nevrtat to z ruky.mazi píše:Odvrtávání hřídele
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
však to taky nevrtá zruky , to je magnetická vrtačkaHabešan píše:To já si právě při práci s nějakou masivnější konstrukcí říkám, že by bylo lepší celej stojan vrtačky (nebo frézky) k tej konstrukci přišroubovat a nevrtat to z ruky.mazi píše:Odvrtávání hřídele
- jova
- Kontaktovat uživatele:
Potřebuji vytvořit mosazné pastorky, 10 zubů, modul 0,9. Frézu do děličky mám až od 12ti zubů a tak jsem si vytvořil vlastní. Oskenoval jsem originální kolečko, nazvětšoval, v Corelu nahradil evolventu kružnicí. Obrousil jsem na ten průměr radeco a na fréze jím vytvořil základní tvar zubové mezery. Vyfrézoval zuby, zakalil popustil a už se frézuje.
A nebijte mě, že to není evolventa a ta fréza nemá podsoustružené zuby. Bastlení zdar.
A nebijte mě, že to není evolventa a ta fréza nemá podsoustružené zuby. Bastlení zdar.

Je to dil z vodní elektrárny a ta hřidel byla razantně vyrezlá cca o 20mm na pruměru, tak musela pryčpacka píše:mazi píše:Odvrtávání hřídele
Jen tak pro zajímavost k čemu to slouží, a co se tomu stalo ? to tahřídel praskla?

- Pepa z depa
to Zbýňa: tak to je parádní trefa, když jsem opravoval barák, půjčoval jsem si podobnou za 500 na den
už to nechci nikdy vidět
ale práce nadělala moc, z krompáčem by jsme tam byli ještě dnes .. gratulace

Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Jednoosý CNC stroj 
Jde o simulátor dýchání pro zkoušení potápěčských dýchacích přístrojů. Může simulovat dýchání s různou frekvencí, minutovou ventilací a křivkou průběhu nádechu a výdechu. Měří se odpor dýchacího přístroje při dýchání a dechová práce.
Zkonstruováno a vyrobeno u nás ve firmě, elektronika Gravos, měřicí a vyhodnocovací software v PC na zakázku.

Jde o simulátor dýchání pro zkoušení potápěčských dýchacích přístrojů. Může simulovat dýchání s různou frekvencí, minutovou ventilací a křivkou průběhu nádechu a výdechu. Měří se odpor dýchacího přístroje při dýchání a dechová práce.
Zkonstruováno a vyrobeno u nás ve firmě, elektronika Gravos, měřicí a vyhodnocovací software v PC na zakázku.
Aleš Procháska
Povedlo se. Bral jsem to jen tak, co kdyby. Včera jsem ho zkoužel a loupá beton jak perník, ale omítku bych s tim teda dělat nechtělPepa z depa píše:to Zbýňa: tak to je parádní trefa, když jsem opravoval barák, půjčoval jsem si podobnou za 500 na denuž to nechci nikdy vidět
ale práce nadělala moc, z krompáčem by jsme tam byli ještě dnes .. gratulace

jova píše:Potřebuji vytvořit mosazné pastorky, 10 zubů, modul 0,9. Frézu do děličky mám až od 12ti zubů a tak jsem si vytvořil vlastní. Oskenoval jsem originální kolečko, nazvětšoval, v Corelu nahradil evolventu kružnicí. Obrousil jsem na ten průměr radeco a na fréze jím vytvořil základní tvar zubové mezery. Vyfrézoval zuby, zakalil popustil a už se frézuje.
Bastleni na urovni !!