hospudka

aneb pokec o vsem co se netyka CNC
takova nase CNC hospudka

Moderátor: sysel

Zamčeno
testone
Sponzor fora

7. 12. 2015, 1:07

fmodel píše:
lubos píše:Je zajímavé že když někdo emigroval tak do USA a jinam na západ, o někom kdo by emigroval do Ruska jsem neslyšel :D
.
Tak to mám jinou zkušenost, na zájezdu do Ruska za totáče kamarádovi rusanda tak kroutila nejmilejší hračkou že tam chtěl zůstat ,a táhly ho z hotelu na letiště i kdyš se bránil :lol:
jestli vono to nebylo tím, že viděla zápaďáka a chtěla se vdávat...( a hlasovat tak nohama o říši kde dnes již znamená zítra )
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
fmodel
Kontaktovat uživatele:

7. 12. 2015, 1:14

testone píše:
fmodel píše:
lubos píše:Je zajímavé že když někdo emigroval tak do USA a jinam na západ, o někom kdo by emigroval do Ruska jsem neslyšel :D
.
Tak to mám jinou zkušenost, na zájezdu do Ruska za totáče kamarádovi rusanda tak kroutila nejmilejší hračkou že tam chtěl zůstat ,a táhly ho z hotelu na letiště i kdyš se bránil :lol:
jestli vono to nebylo tím, že viděla zápaďáka a chtěla se vdávat...( a hlasovat tak nohama o říši kde dnes již znamená zítra )
hlasovala dobře :lol: :lol: ještě jí měsíce psal :D
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
fmodel
Kontaktovat uživatele:

7. 12. 2015, 1:16

testone píše:
fmodel píše:
.
hlasovala dobře :lol: :lol: ještě jí měsíce psal :D
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Habešan
Kontaktovat uživatele:

7. 12. 2015, 9:01

Nechápu, že si ji nevzal. Maximálně by mu zdrhla a šel by sedět, milej zlatej.
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
PAKO.ll
Kontaktovat uživatele:

9. 12. 2015, 10:00

trochu kultůry pro chlapce
Přílohy
cccr.jpg
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Josef
Sponzor fora

9. 12. 2015, 10:37

Pepa z depa píše: bratrům slovanům Rusku
A na to, že je pravý Rus bratr a k tomu ještě Slovan jsi přišel kde? Nejspíše na stranické schůzi, nebo na hodinách VUML. Pravý Rusák není v žádném případě Slovan. Je to Viking, který pouze přejal řeč původních obyvatel dobytých území, které nemilosrdně zotročil. V Rusovi je toliko dobrého, jako v kravinci loje. A v bolševikovi obvzláště. Ten došel k vládě taky terorem a masovým vražděním bez důvodů. S islámem si bolševici nemají téměř co vyčítat, co se týká teroru vraždění a uctívání svých bohů, jako jediných.
Hades

10. 12. 2015, 1:47

@ Josef

kurňa chlape, ty máš hodně špatné myšlenky...
Rus je stejnej člověk, jako jsi ty, já, a ostatní obyvatelé planety nazývané "Země".
Na všechno ostatní jsou tu politici a média...

Oni i ti Ádovi Němci byli Ádou zblblí, a kdo nešel s nimi, šel proti nim (kurńa, to je komunistická propaganda...).
Zvedni prdel a bez cestovek projeď kus světa. Žij mezi domorodci. Nikdo z nich nechce umřít za svoji vládu (krále...).Každý člověk se potřebuje nějak najís, nakrmit svoji rodinu, střechu nad hlavou...

Lid není rozpínavý, to jen politicá moc je rozpínavá....

Bylo, Je a Bude, pokud se mi, jako lidé planety Země nevzpamatujeme, a dáll si budeme nechat vládnout "pochybnou elitou národa"

Zbavme se politiků a bude nám lépe...

p.s. zbytek by byl asi na delší diskusi.
PAKO.ll
Kontaktovat uživatele:

10. 12. 2015, 5:19

ale Hádes .Chceš mi namluvit že jsme všichni stejní? Ale kdežeš. Někdo má daný do vínku že je tvořiví,někdo lenivý,někdo bohém,někdo rád již od malička organizuje a ovládá. Mrkni občas na pískoviště kde je shluk dětí. Znám hromady lidí kteří bez zaměstnaneckého poměru kde "musí" je jim "ukázáno" tak by se jinak neuživili. A s nožem v ruce mne také nepřepadli a nepořezali "politici" co po mě chtěli peněženku . Já říkám lidé jsou rozpínaví,ne všichni ale jsou.
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
expertdb

10. 12. 2015, 9:39

PAKO.ll píše: A s nožem v ruce mne také nepřepadli a nepořezali "politici" co po mě chtěli peněženku .
Myslím,že ano. Jejich super zákony na ochranu běžného občana :shock:
Rotwerk 300
Sieg SX2L homemade cnc
elbarto

10. 12. 2015, 9:45

Klidek kuciii na vanocni besidce si date paku a uvidime, kdo ma pravdu :-)
Hades

10. 12. 2015, 9:58

@ "PAKO.ll"

jasně, ale vezmi si, že by tu ta možnost byla...
Přepadne tě ten co chce peněženku, a ty ho beztrestně zastřelíš. Další si to už rozmyslí...

(ale to je v současné době nemožné, škodná je chráněna, a nejen u krmítek...)
Thomeeque

10. 12. 2015, 10:58

Nerozmyslí, akorát si taky vezme bouchačku a odkrágluje tě při prvnim pohybu, kterej ho jen trochu vyplaší v obavě, že bys ho moh sejmout první.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Miller
Sponzor fora

10. 12. 2015, 4:10

Thomeeque píše:Nerozmyslí, akorát si taky vezme bouchačku a odkrágluje tě při prvnim pohybu, kterej ho jen trochu vyplaší v obavě, že bys ho moh sejmout první.
No, jen žádné prudké pohyby, ale taky mu tu peněženku zase moc okatě necpi, nebo ho napadne, že doma toho máš víc a pozve se na návštěvu :mrgreen:
Mini soustruh SC-4
Francotirador

10. 12. 2015, 10:09

Střelit? A u nás? :lol: :lol:
Blbci, domu vám pak na oplátku přijde druhej jen tak z pleziru a s větší bouchačkou, aby sousedi viděli a "pochopili" respektive aby je příště nenapadlo střílet do jejich.
To fakt jezdíte ven jen s cestovkama do turistickejch lokalit, nebo vás zblbly ty ušácký filmy?
soustruh: TOS MN80A; obrážečka: TOS MS200N
frézka: klon Sieg X2; ostřička: Beiping PP-U3
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

11. 12. 2015, 7:17

prijdte na besidku

btw od bouchacek tam slibil ucast nekdo jinej
treba nekoho zaujme toto tema
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Zamčeno

Zpět na „Prevazne nevazne“