Já dnes a v pátek stojan na upínače,ještě bude dole něco na samotné kleštiny.Náklady cca 750,-Kč...
Sice jsem něco odpotápěl, ale to je do výzkumu, nebo chce někdo vyrábět rebreathery?prochaska píše:Jednoosý CNC stroj
Jde o simulátor dýchání pro zkoušení potápěčských dýchacích přístrojů. Může simulovat dýchání s různou frekvencí, minutovou ventilací a křivkou průběhu nádechu a výdechu. Měří se odpor dýchacího přístroje při dýchání a dechová práce.
Zkonstruováno a vyrobeno u nás ve firmě, elektronika Gravos, měřicí a vyhodnocovací software v PC na zakázku.
rameno má aretaci +-10stupňů jenom abys při usazování nemusel pojáždětelbarto píše:Mas to opravdu pekny to se musi uznat a mas pravdu, ze predni nohy mi casto maximalne otravuji na Beletu zivot. Bohuzel se bojim, ze tohle se muze zhroutit bokem, kdyz to budes nejmene cekatTrosku otocis rameno a bum, bocni zavetrovani to ma prakticky nulove.
Jak otočí? jestli se dobře koukám, tak rameno má šanci nahoru a dolu - podle mě ten sloup otošněj není.elbarto píše:...Trosku otocis rameno a bum, bocni zavetrovani to ma prakticky nulove.
sloup se může otáčet do stran 10st. protiváha je těch 350 kg na páce 1,5m, tak s koeficientem bezpečnosti 2 při zasunutým pomocným ramenu můžu zvedat 350kg ,ale plánovaný je to na kousky kolem 150-200kgFrancotirador píše:Jak otočí? jestli se dobře koukám, tak rameno má šanci nahoru a dolu - podle mě ten sloup otošněj není.elbarto píše:...Trosku otocis rameno a bum, bocni zavetrovani to ma prakticky nulove.
Je fakt, že nohy, hlaně ty boční, mohly být ještě vysouvací pro případ, že by to okolní prostor dovolil.
no jak se to vezme 180m/2 dílna a skladybobik píše:Pěkný to tam máš. Koukám že taky bojuješ s místem.