Určitě nejsem z těch co můžou radit. Tomuhle rozumím jak tu někdo říkal "jako prase pomerančům" ale všiml jsem si takové malé blbosti na obrázku.
Ale to jen tak. Asi to bude funkční.
poznáte kde je chyba ?
Omlouvam se všem jestli jsem byl nepřijemný
davam nove foto znovu předelané Bedny a už nemam představu co mužu delat špatne i po kompled předělání stále ten samej problem
motor na levo osa X motor na pravo osa Y
problem je stale s osou Y at udelam jakou koli prestavbu tak porad zlobi
davam nove foto znovu předelané Bedny a už nemam představu co mužu delat špatne i po kompled předělání stále ten samej problem

motor na levo osa X motor na pravo osa Y
problem je stale s osou Y at udelam jakou koli prestavbu tak porad zlobi
chapu i to ze když nekdo řekne že to chce videt protoze takto to nejde stejne poznat muze to bejt cokoli to je jako kdyz dojde nekdo za mnou a rekne neco mi mlati v aute sprav to
a otazka kde to asi mlati jde to z celeho auta tak ten podobnej problem mam ja s touto sestavou,zlobi to,kdo ma napad jak na to?
a otazka kde to asi mlati jde to z celeho auta tak ten podobnej problem mam ja s touto sestavou,zlobi to,kdo ma napad jak na to?
jde o to ze ted mi to rovnou rosviti cervenou diodu a zhasne a nesviti ani zelena tak jsem se bal ze o to prijdu tak jsem to hned odpojil ale po zmereni napeti tak dava zdroj 36V to by mnelo bejt v poradku
jak rikam nechapu uz nic z toho kontaktoval jsem jednoho sikulky z CNC fora tak rikal jestli mu to vyjde tak se na to koukne osobne
jak rikam nemam na to a to se priznam chce to nekoho kdo s tim ma zkusenosti a vi co a jak zapojit nebo propipnout
jak rikam nechapu uz nic z toho kontaktoval jsem jednoho sikulky z CNC fora tak rikal jestli mu to vyjde tak se na to koukne osobne
jak rikam nemam na to a to se priznam chce to nekoho kdo s tim ma zkusenosti a vi co a jak zapojit nebo propipnout