UPS - baterie
Moderátor: sysel
- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak to chce pouzit ups ktera je na to delana
sam jsem takovou pouzival leta s aku z auta
uz neotocila starterem ale ups jela perfektne jeste dlouho
nejaky hodne slusny 3kW upsky EATON tu mam stale v prodeji
jsou delane na trvaly provoz
to utahne drobne spotrebice v celem baraku
neni problem si varit kafe nebo ohrat neco v mikrovlnce
cena 3000,- kus
3kW UPS za 3000!!!!
puvodni cena prez 50 000,- Kc
sam jsem takovou pouzival leta s aku z auta
uz neotocila starterem ale ups jela perfektne jeste dlouho
nejaky hodne slusny 3kW upsky EATON tu mam stale v prodeji
jsou delane na trvaly provoz
to utahne drobne spotrebice v celem baraku
neni problem si varit kafe nebo ohrat neco v mikrovlnce
cena 3000,- kus
3kW UPS za 3000!!!!
puvodni cena prez 50 000,- Kc
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
jestli někdo chcete baterii tak tady mám z dieselagregátu která je po 6ti letech "provozu" předepsaná na výměnu.. je to takovej ten velkej náklaďákovej typ, zažila asi tak 20startů a je trvale dobíjena .. až pojedu se šrotem tak ji odvezu.. dávaj za ni asi 250,- tak jestli to někdo chcete a přijedete si pro ni tak je Vaše
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
ok já ji říznu napůl.. nebo ještě někdo? 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
- Martinhora
Hele to je moje vlákno .. a RAS si na tom zbohatne

zbohatne geesnake.. já bych ji hodil do šrotu a dostal bych to samé..
- Martinhora
Jo jo. UPSku mám 350w a odběr čerpadla a nezbytné elektroniky je cca 50w. Na tu původní baterku to běželo cca hodinu bez problému. Ale chci dát větší kapacitu, protože za hodinu ten kotel nedohoří a už bych nerad znova vyhazoval žhavotu z kotle ven ....