Narazil som na docela zaujímavý
mega čínsky obchoďák. Na všetko free shipping, možnosť reklamácie (neviem objektívne posúdiť, ako funguje, nič som zatial nereklamoval). Veci sú dobre pofotené s kvalitným popisom. Ceny sú trochu vyššie ako na e-bay, ale zase čo som kupoval bolo úplne bez problémov a zodpovedalo obrázku z e-shopu. Fungujú tu množstevné zľavy.
http://www.banggood.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Nakupujete tu niekto z Vás? Ja mám zatiaľ dobré skúsenosti a môžem doporučiť.
Čínsky obchoďák Banggood
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
-
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
-
- Kontaktovat uživatele:
Podle mých zkušeností se lépe a levněji nakupuje na http://www.aliexpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;. Někdy ovšem Banggood rychleji dodává.
jrt
hobbyrobot.cz, jederobot.cz
robodoupe.cz, forum.robodoupe.cz
hobbyrobot.cz, jederobot.cz
robodoupe.cz, forum.robodoupe.cz
-
Zatial iba drobnosti. TC vrtáčiky a frézky na PCB, univerzálne plošáčiky, neodýmové magnety, pár elektrostavebníc pre pobavenie, modelársku vrtačku, mist chladenie k frézke. Páči sa mi, že je tam všetko tak nejak pod jednou strechou, často na rozdiel od e-bay dobré fotografie z mnohých uhlov a detailný popis. Asi keby som chcel niečo drahšie, poobzerám sa aj inde, ale práve takéto prkotiny kúpim bez zbytočného prehrabávania sa e-bayom.Thomeeque píše:A co už jsi tam nakoupil?
SU32, MN80, FN25, ISEL4433, Jakobsen SJ25, N1, V20, Anycubic Kossel
Kupil som si tam imbusove (din912) cierne M2 12.9 krabicka od M2x4 do M2x18mm a aj napriek mojim pochybnostiam su tieto sroby kvalitne..
Dokonca prisli v case vianoc celkom rychlo.. doporucene.. co som skoro odpadol.lebo to sa mi este nestalo ani s jednym balickom.. z ciny
Dokonca prisli v case vianoc celkom rychlo.. doporucene.. co som skoro odpadol.lebo to sa mi este nestalo ani s jednym balickom.. z ciny