Osa na Z
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Ahoj
Mám tu na prodej osu třeba na Zetko
celkové rozměry 420x178x102
delka pojezdu max 150 po sundaní dorazů. Až na konec kolejničky
kolejnice jsou tam 20tky
v jedné kolejnici je zabudované pravítko , měření s přesností 0,005 opakovatelnost 0,01- snímač není na fotce vidět
osa je osazena indukčními snímači 3 ks -1xreference a 2x koncák
vyrobce osy je Hiwin.starší supr stav
můžu ktomu dodat NOVÝ broušený šroub Hiwin přesnost na celou delku šroubu 0,008- protokol
rozměr celkovej 440 matice delka 52, rozjezd 220mm
Cena osy 3500, pokud bych si demontoval indukční snímače tak 2900kč
cena šroubu 2900kč
Prodej možný i osobitně.
Na osu je potřeba dodělat domeček pro šroub. původně tam byli linearni motory a planoval jsem to předělat na šroub.
Mám tu na prodej osu třeba na Zetko
celkové rozměry 420x178x102
delka pojezdu max 150 po sundaní dorazů. Až na konec kolejničky
kolejnice jsou tam 20tky
v jedné kolejnici je zabudované pravítko , měření s přesností 0,005 opakovatelnost 0,01- snímač není na fotce vidět
osa je osazena indukčními snímači 3 ks -1xreference a 2x koncák
vyrobce osy je Hiwin.starší supr stav
můžu ktomu dodat NOVÝ broušený šroub Hiwin přesnost na celou delku šroubu 0,008- protokol
rozměr celkovej 440 matice delka 52, rozjezd 220mm
Cena osy 3500, pokud bych si demontoval indukční snímače tak 2900kč
cena šroubu 2900kč
Prodej možný i osobitně.
Na osu je potřeba dodělat domeček pro šroub. původně tam byli linearni motory a planoval jsem to předělat na šroub.
Naposledy upravil(a) Kvako1 dne 18. 1. 2016, 8:26, celkem upraveno 1 x.
Ahoj
jednu komplet mi prosím zamluv. Máš k tomu někde co tam je za to pravítko?
Nestil jsem se ti ozvat, řešil jsem debilní Českou poštu co mi ztratila balík za 4500 Eur.
jednu komplet mi prosím zamluv. Máš k tomu někde co tam je za to pravítko?
Nestil jsem se ti ozvat, řešil jsem debilní Českou poštu co mi ztratila balík za 4500 Eur.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
ok, jasně, nějakou dokumentaci mam. je tam v kolejnici magnetický pasek. optické to není
vyrobce ale garantuje opakovatelnou přesnost 0,005 v obou směrech tak to asi bude ok
řídil to šnajdr, anebo kollmorgen.
vlastně jakejkoliv driver který umí resolver, mam ten dojem.
strana 66 a víš
vyrobce ale garantuje opakovatelnou přesnost 0,005 v obou směrech tak to asi bude ok
řídil to šnajdr, anebo kollmorgen.
vlastně jakejkoliv driver který umí resolver, mam ten dojem.
strana 66 a víš
- Přílohy
-
- HWIIN lineární vedení.rar
- (3.43 MiB) Staženo 311 x
to je jak když se baví hluchej s blbým 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Ale houby to je jazykový problem ,vzpomeňte si na ,,su tu neni" jako mladý voják jsem z toho bol volaaký zmeťený 

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;