příslušenství DU250
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Ahoj,
sháním příslušenství k děličce DU250. Konkrétně následující kusy (pro přehlednost jsem přidal do přílohy výňatek z manuálu s vyobrazením příslušenství, reference X/Y znamená obrázek Y na str. X):
- kolo ze sady výměnných kol 32 zubů. Můžu i vyměnit za jiné kolo, některé mám vícekrát nad rámec obsahu dle manuálu.
- dvouhrotý koník 9/7
- lyra pro frézování závitů a šroubovic se stoupáním kratším než 75mm 9/4. Můžu případně vyměnit za malou lyru, co se používá při diferenciálním dělení (mam jednu navíc) 8/52
Příslušenství sháním i jako jednotlivé kusy. Cena dohodou
Díky
sháním příslušenství k děličce DU250. Konkrétně následující kusy (pro přehlednost jsem přidal do přílohy výňatek z manuálu s vyobrazením příslušenství, reference X/Y znamená obrázek Y na str. X):
- kolo ze sady výměnných kol 32 zubů. Můžu i vyměnit za jiné kolo, některé mám vícekrát nad rámec obsahu dle manuálu.
- dvouhrotý koník 9/7
- lyra pro frézování závitů a šroubovic se stoupáním kratším než 75mm 9/4. Můžu případně vyměnit za malou lyru, co se používá při diferenciálním dělení (mam jednu navíc) 8/52
Příslušenství sháním i jako jednotlivé kusy. Cena dohodou
Díky
Naposledy upravil(a) aleshonsa dne 16. 5. 2016, 11:13, celkem upraveno 4 x.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
UPDATE: Pro přehlednost jsem přidal k původní poptávce výňatek s vyobrazením příslušenství z manuálu a k položkám dopsal reference odkazující na vyobrazení + přidal jsem poptávku na hrot a dvouhrotý koník.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa