Neví (nemá doma)někdo kde sezenu kulatinu bronzu prumer45x200?
Popřípadě nemá někdo doma nevyužité matice 20x4?
Diky za informace.
K:Bronz na matici 20x4
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
-
- Kontaktovat uživatele:
picom - děkuji moc.
Jen pro upřesnění a zajimavost ostatním, každá z firem odepsala na druhý den ráno.
Technometal - nabídka moc pěkně vypracována včetně řezu a pošty - cena vš DPH 1029,-
Feropol s.r.o - celkem stroze vypracovaná nabídka - cena 848 ,-
Suma sumárum, se vyplatí koupit šikmookej kuličkáč, než trapéz + matici z bronzu kterou je potřeba ještě vysochat.
Už chápu cenu cnc shopu.
Hezký večer všem
Jen pro upřesnění a zajimavost ostatním, každá z firem odepsala na druhý den ráno.
Technometal - nabídka moc pěkně vypracována včetně řezu a pošty - cena vš DPH 1029,-
Feropol s.r.o - celkem stroze vypracovaná nabídka - cena 848 ,-
Suma sumárum, se vyplatí koupit šikmookej kuličkáč, než trapéz + matici z bronzu kterou je potřeba ještě vysochat.
Už chápu cenu cnc shopu.
Hezký večer všem
Výrobní ředitel, co nadělal poctivě hodně vagónů špon do hutí.
Do Feropolu na Bystřičku to nemáš zas tak daleko. Když zaparkuješ za budovou, tak vedle plechových vrat je zvonek. Zazvoníš a zeptáš se na zbytky. Na zemi většinou leží zbytky ploten duralu a u zdi jsou vyrovnány bedny s mosazí a jiné s bronzí. Pokud netrváš na délce 20 cm a budou Ti stačit třeba 2 kousky po 10 cm, případně jiné, tak výsledná cena je na váhu, ale odpadu a to je jinde, než Ti poslali. Je dobré se zeptat, kde je bronz, protože je tam méně světla a mohl bys to zaměnit za mosaz. Já to mám od Prostějova a dost dál a přesto se mě vyplatí udělat si výlet. Jinak můžeš vyběhnout do patra a u děvčat si objednat jiné rozměry a zase poptej kousky, které bys akceptoval. V tomto případě ušetříš za řezání. Feropol je asi 2 km od hlavní silnice (Vsetín- Val. Meziříčí) směrem k přehradě.