Motor Siemens 4kW 1435 ot/min

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
orsi3

31. 1. 2016, 9:57

Prodám nový, pouze rozbalený motor SIEMENS 1LE1002-1BB23-4xxx (4kW). Původně jsem jej zamýšlel do svého projektu ale ukázalo se vhodnější jiné řešení.
- Tvar: A = IM B3 - patkový
- Teplotní ochrana vinutí: B = 3x PTC termistor ve vinutí
- Další konfigurace elektromotoru: L22 = zesílené ložisko na straně pohonu

Obrázek
Obrázek

Cena: 6000 ,- + doprava
salus

1. 2. 2016, 5:32

Mám dotaz, ta fotka štítku je pouze ilustrační nebo je to skutečný motor který nabízíš?
Protože dle typového čísla konfigurace motoru neodpovídá tomu co slovně popisuješ. Pokud by měl motor 3x PTC čidlo a zesílené ložisko na straně pohonu tak typové číslo by vypadalo takto: 1LE1002-1BB23-4AB4-Z L22.
Tak jak to vlastně je???
Soustruh: S-28 Žebrák
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
orsi3

1. 2. 2016, 12:39

Štítek na fotce je ten na motoru. Je pravda, že uvedené číslo označuje jiná specifika, avšak na konci je Z.

Pro to Z na konci jsem v katalogu našel :
Zvláštní provedení dle objednávky:
Zakódované požadavky – jsou požadována dodatečná zkrácená označení
Nezakódované požadavky – je požadovaný dodatečný vyjasňující text v objednávce

A v objednávce tato specifika uvedena jsou. Jestli tedy prodejce neudělal chybu, motor je obsahuje. Máte někdo nápad, jak by to šlo reálně poznat? PTC podle vývodů a pro kontrolu ložiska je nutno sundat přírubu?
salus

1. 2. 2016, 1:19

Samozřejmě, zjištění zda motor obsahuje PTC čidla lze snadno poznat otevřením krytu svorkovnice. Co se týká zesíleného ložiska tak nejjednodušší je sundat přírubu, což se ale zřejmě neobejde bez viditelných stop po demontáži. Jako další možnost vidím učinit dotaz přímo u výrobce se zasláním fotky toho štítku, ti by měli vědět podle výrobního čísla jaká konkrétní konfigurace motoru to je.
V případě, že sundáš přírubu a že tam bude zesílené ložisko tak má být dle katalogových údajů ložisko 6306 (rozměry 30x72x19) normální provedení motoru má obě ložiska 6206 (rozměry 30x62x16). Je mě totiž divné, proč na štítku nejsou uvedeny správné hodnoty. Od SIEMENSU jsem objednával motory již vícekrát a na štítku vždy byly uvedeny přesné údaje.
Soustruh: S-28 Žebrák
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
orsi3

1. 2. 2016, 1:51

Díky, ok, pozjišťuji a dám vědět.
Naposledy upravil(a) orsi3 dne 3. 2. 2016, 12:14, celkem upraveno 1 x.
orsi3

3. 2. 2016, 5:56

Psal jsem na tech. podporu SIEMENSU, zatím žádná odpověď.
Tak zde přikládám alespoň foto svorkovnice.

Obrázek Obrázek

Řekl bych, že ty vývody (černý a modrý) by měly být z toho PTC.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“