gravostar
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
to ne ale asi někde dělám chybu nebo co, jde nějakým způsobem mazat g cody , že bych to nadbytečný prostě smáznul,ale není to východisko.Kreslím to jen jednou ,ale jestli je tam někde možnost opakování nevím. Obvod to objede jednou a druhej čtverec nebo kruh uvnitř to jede 2krát
-
Dobrý den,
velice se omlouvám, ale pravděpodobně se nám vloudila do programu chybyčka, již opraveno a posílám na email novou verzi.
velice se omlouvám, ale pravděpodobně se nám vloudila do programu chybyčka, již opraveno a posílám na email novou verzi.
V lednu letošního roku jste se zmínil o verzi Light za cca 2000kč pro Hobby - CNC jaký je stav?
Bob.

Tak si musím odpovědět asi sám, stav je : uplně mrtvý Brouk,
Bob.

Ahoj
mám trochu problém s GVE 64 chová se dost podivně a začíná mě pěkně rozčilovat, zásadní problém je už při puštění kdy se rozhodne čas od času nereferovat, nebo začít osou X případně i po najetí na spínače nereagovat na jejich sepnutí a nabourat, máte s tím někdo zkušenost?
mám trochu problém s GVE 64 chová se dost podivně a začíná mě pěkně rozčilovat, zásadní problém je už při puštění kdy se rozhodne čas od času nereferovat, nebo začít osou X případně i po najetí na spínače nereagovat na jejich sepnutí a nabourat, máte s tím někdo zkušenost?
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Abych pravdu řekl tak ti nějak nerozumím o čem tu píšeš, musíš to trochu upřesnit a nebo se obrátit na kluky z Gravosu, jsem přesvědčen že ti určitě poraděj 

Snad už bude brzo ATC
http://www.kovohejduk.websnadno.cz/
http://www.kovohejduk.websnadno.cz/
neviem ci to patri do tejto temy, ale nechcel som zakladat novu
Vlastnim oficialne gravostar profes.2.15 02/2008.
Nepouzivam ho, ale mam nejake subory v eps, a nechcelo sa mi ich exportovat, tak som myslel ze si vytvorim drahy pre mach. po spusteni gravostaru sa mi masina zacala nezmyselne hybat. nieco liezlo z compu do LPT. Da sa to vypnut ale preco vsak je to len CAM?
Vlastnim oficialne gravostar profes.2.15 02/2008.
Nepouzivam ho, ale mam nejake subory v eps, a nechcelo sa mi ich exportovat, tak som myslel ze si vytvorim drahy pre mach. po spusteni gravostaru sa mi masina zacala nezmyselne hybat. nieco liezlo z compu do LPT. Da sa to vypnut ale preco vsak je to len CAM?
-
- Sponzor fora
- Kontaktovat uživatele:
Program je chráněn HW klíčem (LPT nebo USB) a komunikuje s nim patrne i na LPT, i když máte nejspíš klíč USB. Asi by to nemělo být spuštěné zároveň. Konfiguraci gcode.cfg pro mach, případně aktualizaci SW Gravostar, si můžete vyžádat na helpdesk@gravos.cz zdarma.
To lubos & hopik:
podivejte se na drivery pro HASP HW klíč, jsou "zákeřné!, protože když si zjišťují přítomnost HW klíče na LPT portu, tak samosebou ovládají signály na něm a proto Mach-style elektronika blbne (tím pádem i stroj).
Buď odinstalujte ty drivery anebo to udělejte jako já, už jsem nechtěl dál ztrácet nervy a peníze ze zkažené práce s Machem a prostě jsem ho nahradil HW řešením.
Dosť bolo Machu.
Odteraz už nemám žádný problém (tedy až na ten, kdy nástroj ulomím svou blbostí
)
podivejte se na drivery pro HASP HW klíč, jsou "zákeřné!, protože když si zjišťují přítomnost HW klíče na LPT portu, tak samosebou ovládají signály na něm a proto Mach-style elektronika blbne (tím pádem i stroj).
Buď odinstalujte ty drivery anebo to udělejte jako já, už jsem nechtěl dál ztrácet nervy a peníze ze zkažené práce s Machem a prostě jsem ho nahradil HW řešením.
Dosť bolo Machu.
Odteraz už nemám žádný problém (tedy až na ten, kdy nástroj ulomím svou blbostí