nechybí ti odkaz?
ty destičky jsou celkem běžné dostupné všude..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
tak koukám já mám AOMT uplně stejné jsou NDMT a ty ACMT a ADMT vypadaj uplně stejně.. nicméně asi bych to objednal k tomu.. stejně to tady levněji nepořídíš než z té ebay
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
já používám plátkovejch fréz celkem dost.. ale takovouhle aby měla ještě břit dolů jsem zatím neměl.. nicméně pokud to budeš objednávat klidně si s tebou jednu koupím a půlku plátků..
RaS píše:já používám plátkovejch fréz celkem dost.. ale takovouhle aby měla ještě břit dolů jsem zatím neměl.. nicméně pokud to budeš objednávat klidně si s tebou jednu koupím a půlku plátků..