Rychla akce :) MN80
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Most (severozápadní Čechy).
Možná bychom se mohli i složit, kdyby někdo z tamnějších (důvěryhodných) členů C-N-C neměl zrovna dost prachů.
Pro mě je to daleko, nemam zajištěnou přepravu a nemam připravený místo k uložení.
A tu instalatérskou závitnici bych bral taky.
Možná bychom se mohli i složit, kdyby někdo z tamnějších (důvěryhodných) členů C-N-C neměl zrovna dost prachů.
Pro mě je to daleko, nemam zajištěnou přepravu a nemam připravený místo k uložení.
A tu instalatérskou závitnici bych bral taky.
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
http://www.youtube.com/watch?v=okCvvHNp ... t=1h22m14s" onclick="window.open(this.href);return false;
mno jo to byla rychla akce
by me zajimalo jestli to koupil nekdo tady odtud nebo jsem to sem uz dal pozde ale to se asi uz nedovim 
kazdopadne vipadal zajimave a jestli tam bylo prislusenstvi nejake tak zlatej kauf
mn 80 se vejde do kufru u combika tak doprava je to nejmenci. 
stejne je sever zajimavy ja kupuju zajimave veci bud u mostu nebo u rychnova

kazdopadne vipadal zajimave a jestli tam bylo prislusenstvi nejake tak zlatej kauf

stejne je sever zajimavy ja kupuju zajimave veci bud u mostu nebo u rychnova

Tos SM16B, Tos FN20, Tos FA2, Hodinařske soustruhy
Prosím, tě jak to víš, teď mi volal tj. 12.2., 9.44, že je můj. Jeho jedna z prvních vět, pošlete peníze na účet a přijeďte. Že by to bylo ani nechci pomyslet....walter2 píše:Soustruh už pan prodal.
Naposledy upravil(a) reta dne 12. 2. 2016, 8:55, celkem upraveno 1 x.
takhle zavolá 10-20ti lidem a má vyděláno 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Priject zaplatit penize na ucet predem neeeposilej
jestli bude tvuj tak pisni jak jsi dopadl a jestli je neco v suplickacha ve skrince 
rekni vecer prijedu zaplatim a pohoda proste rychle ma to rychleji jak prevadet prachy na ucet

rekni vecer prijedu zaplatim a pohoda proste rychle ma to rychleji jak prevadet prachy na ucet
já mu volal dnes v 7:30 a řekl mi, že je soustruh pryč. Další detail mi neřekl.
Volal jsem mu teď z jiného čísla a řekl: "Soustruh už je pryč. Není odvezeny, ale peníze jsou poslané, takže je zaplaceny"
Peníze předem bych určitě neposílal, když je stejně nutné pro to zajet.
Volal jsem mu teď z jiného čísla a řekl: "Soustruh už je pryč. Není odvezeny, ale peníze jsou poslané, takže je zaplaceny"
Peníze předem bych určitě neposílal, když je stejně nutné pro to zajet.
Tak jsi ho mohl alespon trosku podrazdit a rict: Byl bych vam dal klidne 2x tolik 

Ono ty mn80 jsou zajimave ja kdyz ji kupoval v rychnove tak jsem odpovidal na inzerat cenu nabidnete napsal jsem 20000 vubec jsem nevolal prislusenstvi ktere tam bylo bych hned prodal za 10000,-. Chlapik mi napsla po 4 dnech jestli chci tak at si pro ni prijedu ze ho depta ze mu porad nekdo vola a on je jezedak a musi sekat obili :)Potom jsme jeste pokecali protoze tam mel promu a jeho otazka a nejni tam mn80 lepsi ja mu rekl mnoo je urcite a dal mi ji. Ted jsem ji vymenil za sm 16 take z rychnova
A to ta mn 80 byla z 94 zadna troska