To je na dvoutakt?RaS píše:Já si tady vyrábím ojnice. . .
pěkný
Co to je za materiál?
To je na dvoutakt?RaS píše:Já si tady vyrábím ojnice. . .
to není tuhostí mašiny, ale opotřebením plátku.. chtělo by to ještě jeden nástroj na hrubování a pak načisto.. nicméně ojnice půjde na cementaci a pak se bude tryskat balatinou.. takže takovéhle "vrypy" ničemu nevadí..Thomeeque píše:Trochu podrncaný, ta kapsa, nechtělo by to tužší mašinu?RaS píše:Já si tady vyrábím ojnice. . .V jakym stavu je nedávno nabyté CNC?
No a nechceš mi postavit rovnou auto?RaS píše:to není můj projekt, já dělám jen polotovary.. nicméně je to na nějakou AEROvku se skládanou klikou
pokud začnem od ojnic tak proč neGeeSnake píše:No a nechceš mi postavit rovnou auto?RaS píše:to není můj projekt, já dělám jen polotovary.. nicméně je to na nějakou AEROvku se skládanou klikou
TOHLETO :
http://img.auto.cz/news/img/galleries/2 ... 5a356b.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
No a nechceš mi postavit rovnou auto?RaS píše:to není můj projekt, já dělám jen polotovary.. nicméně je to na nějakou AEROvku se skládanou klikou
jj na veterány odléváme ojnice(podobný 16220) a zatím žádnej problém ,je to nalitý i s číslamaRaS píše:tak ono je rozdíl mít nějakého veterána s výkonem 22kw z litru a mít moderní motor kterej může mít z litru běžně 100kw ale taky třeba 3-500kw