...co je doma to se počítá
Ten závitorez mám tiež, no chýbajú mi tam výmenné kolečká do pomala, tak som ho zatial nepoužil.
No a včera som u známeho pod ponkom objavil tento mini naklápací otočák, hneď som mu ho zhabal- ani sa nezmohol na odpor
slúbil som mu flašku a zatepla som s ním mastil domov ho preleštiť a chrochtať blahom
No a včera som u známeho pod ponkom objavil tento mini naklápací otočák, hneď som mu ho zhabal- ani sa nezmohol na odpor

nemáš k tomu závitořezu nějakou dokumentaci?
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Nemám absolutne nič, kupil som ho lebo bol v dobrej cene
len tam sa vymieňajú kolečká kôli otáčkam (nedajú sa radiť rýchlosti) a keď nemám na tie najmenšie otáčky prevod, tak mi naň padá prach. No ak by si niečo zohnal- nejaký manuál nebolo by od veci byť s tebou kamarád 

jestli ten chlap ma syna a vyroste ve schopnyho muže,tak bych se vzteky posral. a za flašku? to seš zloděj první kategorie a ještě si z něj děláš prdel a zrazils mu čest! ať zkameníš!
E2N píše:Pawelson píše:jestli ten chlap ma syna a vyroste ve schopnyho muže,tak bych se vzteky posral. a za flašku? to seš zloděj první kategorie a ještě si z něj děláš prdel a zrazils mu čest! ať zkameníš!
Neni to tak ako si myslíš

A z času na čas neni na škodu keď nejaká časť tela ztvrdne ako kameň, teda aspoň mne, tebe nemusí

Pečen néééé

Naposledy upravil(a) qwer dne 14. 2. 2016, 5:19, celkem upraveno 1 x.
Prdacky mini naklapac... U teba v dobrych rukach.Vrch spodku stola si frezoval ty ?qwer píše:E2N píše:Pawelson píše:jestli ten chlap ma syna a vyroste ve schopnyho muže,tak bych se vzteky posral. a za flašku? to seš zloděj první kategorie a ještě si z něj děláš prdel a zrazils mu čest! ať zkameníš!
Neni to tak ako si myslíš![]()
sám ma zavolal, že tam má nejaké veci čo nepotrebuje, a nevie k čomu slúžia. Dal mi toho viac- frézy, drážkovače, dokonca mi ponúkal zadarmo asi 15-20 krabičiek plátkov(zadarmo) vzal som si iba dve malé CCMT
ktoré použijem. Volakedy, keď mu vyhorela dielňa (stolárska) som mu iba za náklady narezal nový krov, takže by mi dal ten otočák aj bez tej flašky
![]()
akurát chcel vedieť na čo to slúži.
A z času na čas neni na škodu keď nejaká časť tela ztvrdne ako kameň, teda aspoň mne, tebe nemusí
Pečen néééé![]()
![]()
Tak už se našel, lidé nemají svědomí. Jen obrázky inzerátů, už je smazáno......GeeSnake píše:Pech, ale kdyby někdo potkal?...
Sjednal jsem si koupi tohodle suportu-portalu, pan si ho prevezl do Kolina ze mi ho v pondeli proda-preda, no a svete div se v praci mu ho nekdo ukradl. Litina 1140 x 200 x 120, "vozik" 200x160

Každý softwarový problém má hardwarové řešení: "Kup si to nové, vole.
http://www.sbazar.cz/acropolis322/detai ... tika-hr-22" onclick="window.open(this.href);return false;
to je krasaveček
to je krasaveček
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...