SV18R

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
pidi

6. 2. 2016, 10:40

jelikož jsem obnovil strojní park, prodávám svůj soustruh TOS SV18R. Stav je třeba posoudit na místě u mne v dílně, kde je možné soustruh odzkoušet. I když se nejedná o nový stroj, je dle mého názoru soustruh v dobré kondici, ale nějaké vůle tam samozřejmě jsou. Co musím zdůraznit, tak je svařované kolečko rychlostí, skříň převodu suportu a rovněž je dodělaný kryt převodů lyry. Co se stalo nevím, já už to takto kdysi zakoupil a na funkčnost to nemá žádný vliv. Zatím to dávám jen sem a na forum našetraktory, zda li o to nebude mít zájem někdo z členů fóra. Pokud by někdo chtěl měnit - shání frézku FA3AU jinak si cenu představuji 35 tis. Kč. Příslušenství jako pevná luneta, lícní deska a univerzální hlavy jsou, ale rád bych si toto vybavení nechal, jelikož jsem dovezl SV18RA, ale v případě zájmu, toto vybavení bude na další dohodě.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
pidi

15. 2. 2016, 7:55

prodáno, prosím o smazáni
Odpovědět

Zpět na „Prodej“