Článek v klatovském deníku
Moderátor: sysel
- Pepa z depa
.. nevím, to by mě taky zajímalo, ale dojala mě ta pasáž: „Musela jsem mu dát hodně prostoru a nenárokovat si moc času. Ale chápu, že je to jeho koníček a snažím se ho nejen tolerovat, ale i mu pomáhat," říká Svobodová.
více takých žen ... ta moje má taky trpělivost, až se jí divím, musím jí něco fréznout na 8.března 

Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
To nebude zdejší člen, zdejší člen by nikdy nedopustil, aby takový článek vyšel, protože by věděl, co ho tu od ostatních zdejších členů čeká 

mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
- Pepa z depa
7000 to je slušný
, ale ta frézka je fakt hóódně homemade na naše poměry 

Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
Tohle donést domu můj syn ve 27 letech, tak chytí facáka hned mezi dveřma, naopak v 9-13 letech z modelářskýho kroužku, jo to bych byl pyšnej. Za ten článek asi ale nemůže, no může ale mě by tam nedostali, mám soudnost...
Každý softwarový problém má hardwarové řešení: "Kup si to nové, vole.
Tohle už nekomentuji, jednak to může být chyba pisatele, a jednak je to podle mě věčná vlečená chyba předků, tzv.: ztraceno v překladu.packa píše:A teď se přiznejte kdo z vás už si taky postavil FRÉZU ??? Většina z nás maximálně frézku
Každý softwarový problém má hardwarové řešení: "Kup si to nové, vole.
chudak zenska, to u mne ma vetsi odrikani frezka, nez moja mila, proto tu taky jeste neni moje vreteno 

"do řiti se řítíme, ani o tom nevíme.."
Jseš jenom vyjímka, potvrzující pravidlo.Jj, zručnost u programátorů začíná až u těch, co bydlej v domech z cihel, to dá rozum