Vyroba dielov z preglejky
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Ahoj.
Konkrétne. Jedná sa o asi cca 6m frézovanie 20mm preglejky.
Plát materiálu môže byť aj menší cca 40x50cm , frézované diely ostávajú, nevypadnú .
Skús prepočítať cenu na obrábanie preglejky 20mm na 6m reznej dráhy pri použití 3mm frézy alebo 5mm podľa potreby, pár dráh je o šírke 3mm ostatné môžu aj
6mm .
Nebudem posielať výkresy nakoľko ešte nemám všetko pohromade, teraz mi to frézoval jeden známi na stroji z preglejky a presnosť tam bola dosť zlá ale som mu vďačný nakoľko
to urobil .
Jedná sa o diely na nábytok. Všetko je na jednom pláte základného materiálu a obrobené diely ostávajú na pláte to si zákazník vyberá sám.
Dakujem.
Konkrétne. Jedná sa o asi cca 6m frézovanie 20mm preglejky.
Plát materiálu môže byť aj menší cca 40x50cm , frézované diely ostávajú, nevypadnú .
Skús prepočítať cenu na obrábanie preglejky 20mm na 6m reznej dráhy pri použití 3mm frézy alebo 5mm podľa potreby, pár dráh je o šírke 3mm ostatné môžu aj
6mm .
Nebudem posielať výkresy nakoľko ešte nemám všetko pohromade, teraz mi to frézoval jeden známi na stroji z preglejky a presnosť tam bola dosť zlá ale som mu vďačný nakoľko
to urobil .
Jedná sa o diely na nábytok. Všetko je na jednom pláte základného materiálu a obrobené diely ostávajú na pláte to si zákazník vyberá sám.
Dakujem.
[url=http://internetpharmacydir.com/]internetpharmacydir.com[/url]
.. no podla mojich skusenosti .. dobry stroj .. je schopny ist 6mm na raz .. rychlostou nad 800mm/min.. no ja to nevidim na 3.5 hodiny.. ono ak by sa pouzil nastroj 5mm tak sa da brat aj 8mm do hrubky ruchlostou nad 1000mm/min .. vsetko zavisi od stroja .. ale brat 1.5mm .. rychlostou 300mm/min to roia stroje z prehlejky .. a maju presnost pod 0.1mm ..
[url=http://internetpharmacydir.com/]internetpharmacydir.com[/url]
Sice nevím kde bereš pořád těch 3,5h, ale budiž, nabízel jsem 6m řezu do hloubky 20mm "do 350.-". Nikde jsem nepsal o 3.5h. Tímto beru nabídku zpět, psát o ničem, na to opravdu čas nemám. Tak ať jedou stroje s překližky. Osbně si stejně myslím, že např. ty obdélníkové díly je lepší nařezat na formátovce přímo a nefrézovat.
S pozdravem Slezák.
S pozdravem Slezák.
To by zrejme šlo, zatiaľ mám skúsenosti s drobnými vecami s malými frézami. A viac času pracovať s týmdzairo píše:.. no podla mojich skusenosti .. dobry stroj .. je schopny ist 6mm na raz .. rychlostou nad 800mm/min.. no ja to nevidim na 3.5 hodiny.. ono ak by sa pouzil nastroj 5mm tak sa da brat aj 8mm do hrubky ruchlostou nad 1000mm/min .. vsetko zavisi od stroja .. ale brat 1.5mm .. rychlostou 300mm/min to roia stroje z prehlejky .. a maju presnost pod 0.1mm ..

Pošli výkresy a materiál z čeho to má být (specifikaci té překližky) a já ti udělám nabídku. Mám stoj CNC horní fréza, 3 osy, 1300 mm x 4200 mm vakuový stůl.
Edit: teď jsem si všiml, že píšeš výkresy posílat nebudu... těžko dělat tedy cenu.
Edit: teď jsem si všiml, že píšeš výkresy posílat nebudu... těžko dělat tedy cenu.