Příruba sklíčidla děličky na frézku TOS FN22

Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Odpovědět
fru-fru

9. 3. 2016, 7:32

Ahoj, shanim prirubu sklicidla pro delicku frezky FN22, ktera byla soucasti prislusenstvi k frezce. Je to ten dil s metrickym kuzelem 32 a na opacnem konci je priruba na univerzalku...nemate nekdo prebytecnej kus? Popripade celou tu delicku? Dik za pripadne nabidky.
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

9. 3. 2016, 8:45

fru-fru píše:Ahoj, shanim prirubu sklicidla pro delicku frezky FN22, ktera byla soucasti prislusenstvi k frezce. Je to ten dil s metrickym kuzelem 32 a na opacnem konci je priruba na univerzalku...nemate nekdo prebytecnej kus? Popripade celou tu delicku? Dik za pripadne nabidky.

Mám doma dva kusy origo děliček k FN22 a obě mají Mk4, o Me32 jsem nikdy neslyšel, ani v manuálu se o tom nepíše, ještě se to dělalo s ISA 40.
Příruba s univerzálkou má závit :wink:
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
fru-fru

9. 3. 2016, 9:02

Aha, no vidis, my z toho vyrazili pouzdro pro klestiny a byl to Me32 ...tak asi nejaka invence byvaleho majitele...
Byl bys ochotnej prodat samotnou prirubu?
tumlik
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

9. 3. 2016, 9:13

fru-fru píše:Aha, no vidis, my z toho vyrazili pouzdro pro klestiny a byl to Me32 ...tak asi nejaka invence byvaleho majitele...
Byl bys ochotnej prodat samotnou prirubu?
Tak to tam nějaké vemeno narvalo, to není nic neobvyklého :)
Dělal jsem si je sám :D , ale myslím už tam není ani jedna, musím se podívat
http://www.tumlikovo.cz/
Popularizační web nástrojařství a kovoobrábění
fru-fru

14. 3. 2016, 9:28

Ahoj Tumliku, koukal jsi, zda by se jeste nasla ta priruba? A pokud ne, byl by jsi schopnej tipnout, jestli by tam pasnula priruba ze soustruhu a pokud ano, tak z jakeho? Zavit tam kolega nameril zavit 45x3...ale mereni bez zaruky:) Diky za info.
Odpovědět

Zpět na „Nákup“