Koupím TK frézy
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Zdravím,
koupím tvrdokovové frézy za dobrou cenu i více kusů, pokud někdo prodáváte tak pošlete SZ.
Díky
koupím tvrdokovové frézy za dobrou cenu i více kusů, pokud někdo prodáváte tak pošlete SZ.
Díky
Naposledy upravil(a) Nemoo dne 5. 3. 2016, 8:08, celkem upraveno 1 x.
Doosan Puma 2100L, Puma 3100L, Lynx 2100LMSA, DNM 500II, MCV 750, SPT 16 NC
Ahoj,
o jake prumery mas zajem?
mam tu pr.16
pr.12
pr.10
a mensi
rekni co shanis a kolik toho chces a hodim ti cenu
tak pr16 je dvoubrita, ostatni jednobrite - geometrie na hlinik
o jake prumery mas zajem?
mam tu pr.16
pr.12
pr.10
a mensi
rekni co shanis a kolik toho chces a hodim ti cenu
tak pr16 je dvoubrita, ostatni jednobrite - geometrie na hlinik
9/2011 portálka funkční
http://www.khplexi.cz/
http://www.khplexi.cz/
Ano omlouvám se, v te době jsem byl v zahraničí a neměl jsem čas ani odepsat.David85 píše:V únoru jsem ti posílal SZ s nabídkou TK fréz, ani jsi neodpověděl...Nemoo píše:Stále platí.
Za ty ceny jsem schopný si frezy koupit u výrobce na fakturu. Takže pro mě nezajímavé.
Nemoo píše:Ano omlouvám se, v te době jsem byl v zahraničí a neměl jsem čas ani odepsat.David85 píše:V únoru jsem ti posílal SZ s nabídkou TK fréz, ani jsi neodpověděl...Nemoo píše:Stále platí.
Za ty ceny jsem schopný si frezy koupit u výrobce na fakturu. Takže pro mě nezajímavé.
Chápu,
jasně že jsi schopen koupit levnější, stačí si vybrat horší výrobce.
no ono horší prodejce někdy znamená pouze a jen méně nenažraného prodejce, který nerozdává obří katalogy každému kdo se u něj zaregistruje.. ale kvalita je uplně stejná a dělá se to ve stejné čínské fabrice s rozdílem že tam napíšou "noname" místo "name" loga.. já mám třeba frézy od WNT, Gurling, Holex a i TK frézy noname za třetinu až pětinu výše uvedených a za sebe nemohu říct že bych poznal rozdíl . to jestli jedna vydrží frézovat 20 hodin a druhá třeba jen 15 nezjistím, protože při malých sériíích ji dřív někde urazím při ladění programu..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Přesně jak říká RaS.
Teď třeba čekám na čínské noname frézy na test.
David85: kupoval jsem i Guhring za výhodnější ceny. Samozřejmě, každý má jiné ceny.
Někdy se zkrátka poštěstí
Teď třeba čekám na čínské noname frézy na test.
David85: kupoval jsem i Guhring za výhodnější ceny. Samozřejmě, každý má jiné ceny.
Někdy se zkrátka poštěstí

já tady třeba kupoval 16ky guhringy po 300/kus.. proč bych si jich 10nekoupil když za tu cenu koupím ofiko sotva dvě, ale pokud příjde někdo a řekne katalogovka je 2500 chci za ni 1500 a mě tu samou nabídne prodejce z daní třeba o 30% dolu tedy za 1750 tak je pro mě cena 1500 nezajímavá a když TK čína stojí 800..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
Já se ale spíše baví o nejvyšší třídách výrobců Sandvik, Iscar, Seco, Walter, atd.
Kdo si myslí že například Guhring je kvalita tak asi nezkoušel nic jiného.
Vyber jejich nejlepší sortu a pusť třeba do Hrc 60 +
Pak se pozná karbid od karbidu, povlak od povlaku.
Ono je to všude stejný ,standartní kvalita se vozí od šikmooček i s logem protože za tu cenu to sami nedokážou udělat, a jen nejlepší si dělaj sami a i ta cena je pořádná.David85 píše:Já se ale spíše baví o nejvyšší třídách výrobců Sandvik, Iscar, Seco, Walter, atd.
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
né každý obrábí 60HRC oceli.. já obrábím hlavně 7075ku a tam prostě rozdíl "nepoznám".. na youtubu je dost srovnávacích NEZÁVISLÍCH videí a prostě v mnoha případech cena neodpovídá kvalitě.. vyzkoušel jsem dost od nekvětších sraček přes špičku a můj názor jsem popsal... každý si musí udělat vlastní
samozřejmě chápu, že se těžko dá konkurovat cenou plátků/fréz/vrtáků pokud je mám ofiko kupovat a když je prodává CNC soustružník, kterému po noční zůstali v kapse montérek..
samozřejmě chápu, že se těžko dá konkurovat cenou plátků/fréz/vrtáků pokud je mám ofiko kupovat a když je prodává CNC soustružník, kterému po noční zůstali v kapse montérek..