Děkuju, ptám seBob píše:...Pokud potřebuješ více informací, klidně se mě zeptej. RosťaThomeeque píše:Vřetýnko stále slouží? Bylo by k němu víc detailů? Dík, T.

Děkuju, ptám seBob píše:...Pokud potřebuješ více informací, klidně se mě zeptej. RosťaThomeeque píše:Vřetýnko stále slouží? Bylo by k němu víc detailů? Dík, T.
Aha tak díky ,jen jse zeptal ,protože někde to je a někde neprochaska píše:Přesnější a dokonce i výrobně jednodušší bude tu tyč nechat jak je a udělat pro ni díru 25 mm. To osazení na 10 mm by mělo smysl jen v nějakém speciálním případě, kdy by bylo nezbytně nutné šetřit místem. Tedy jestli správně chápu otázku
typ vůbec nevim ,protože soustruh není můj ,ale souseda a není problém na něm dělat (to jsem napsal špatně)Thomeeque píše:Lify, jakej konkrétně máš k dispozici soustruh?
Ono to nemusí být přímo o soustruhu, ale jestli ten dotyčný na tom soustruhu umí dělat v setinách a lépe, házivost - souosost mu taky musí něco říkat, musí umět řezat závity atd. Protože dobrý, až vynikající soustružník dokáže i ne na moc vhodném soustruhu udělat skoro zázrak, no a pokud to neumí, tak neudělá nic pořádného i na novém soustruhu. ( Trochu o tom něco vím, soustružím i frézuji už pár desítek let i na cnc)Thomeeque píše:Lify, jakej konkrétně máš k dispozici soustruh?
Jaký pojezdový ložiska ? myslíš jako na tyče ?piskoteek píše:Ahoj na Ebay se dají ty kuličové pojezdové ložiska koupit za polovinu ceny.
K těm trapézům..když spočítáš dvě matice na šroub a trapézak tak te vyjde +- stejně koupit čínu kuličkáč...jen můj postřeh