Co jste dneska bastlili?
- Pepa z depa
dobrý, jedete
jo dwander vem to ještě lakem nebo voskem, to dřevo má ještě co říct 

Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
To budou rodiče rádi až je budou ráno děti budit řechtačkouZDENEK1.DOLEZAL píše:Dělal jsem na přání pro dceru řachtačku na velikonoce, zahlídla to někde na trhách . Tak jsem jí slíbil, že jí nějakou postavím a dělat jednu se mi nechtělo.Nakonec jich je 35 kousků a daruju je do mateřské školky kam mi mládě chodí, protože je ta školka moc fajn. Pro mě to byl relax, pěkně vypnout hlavu a dělat rukama.Jinak žádnej CNC výrobek to není jen pilka , vrtačka a brusnej papír. Cenově to vyšlo tak na 60 korun všechno.

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontaktovat uživatele:
Dám tomu asi základní barvu co dům dal, pak holky chcou nějakou hnědou a finiš asi jachtařský lak bezbarvej. Lepidlo bude mamut dle rady od místních kluků. No a pak se budu modlit, aby to nějakej ten pátek vydrželo na fasádě 
Výška písmena cca 250mm,material dřevotříska ze sousedové vyhozené skříně.

Výška písmena cca 250mm,material dřevotříska ze sousedové vyhozené skříně.
Výrobní ředitel, co nadělal poctivě hodně vagónů špon do hutí.
- Pepa z depa
čau, Mamut je drahej a moc nedrží, mám s tím doma lepený lišty na plovoučce a i v suchu po pár letech se odlepují, teď používám Soudal T-REX Gold Power (běžně v Bau... takový zlatý balení) drží fak perfekně, tak jestli jsi ještě nekoupil, doporučuji ten
Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Přímo pršet nato nebude,věřím tomu,že když se to nacuca barvama,tak to musí fungovat.Jachtařskej lak používám běžně na dřevo a sem s ním spokojenej.Ale klidně si necham poradit.
Výrobní ředitel, co nadělal poctivě hodně vagónů špon do hutí.
pokud se to podaří nacucat a tím z toho udělat laminát - tak proč ne.
ale normální porovitá dřevotříska ochotně nasaje vzdušnou vlhkost a vrchní lak potrhá vnitřním pnutím
ale normální porovitá dřevotříska ochotně nasaje vzdušnou vlhkost a vrchní lak potrhá vnitřním pnutím
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů
Já nacucávámpiskoteek píše:Přímo pršet nato nebude,věřím tomu,že když se to nacuca barvama,tak to musí fungovat.Jachtařskej lak používám běžně na dřevo a sem s ním spokojenej.Ale klidně si necham poradit.

Nejdříve nacucat pryskyřicí celé dokola ...
(Případně přidat tkaninu , ale to pak stačilo vyřezat písmo z polystyrenu ...)
Pak nátěr barvou ...
Ono to možná přežije i trvání firmy ...
Promiň mi ,tu skepsi ... svoji jsem zrušila před deseti lety a písmo je stále na místě ...
Živnostník je hrdina dnešní doby uvážíme-li hromady překážek co stát staví ...
(Případně přidat tkaninu , ale to pak stačilo vyřezat písmo z polystyrenu ...)
Pak nátěr barvou ...
Ono to možná přežije i trvání firmy ...
Promiň mi ,tu skepsi ... svoji jsem zrušila před deseti lety a písmo je stále na místě ...
Živnostník je hrdina dnešní doby uvážíme-li hromady překážek co stát staví ...
nejdřív nacucat ,nechat vytvrdnout ,lehce přebrousit (protože to trochu schlupatí ) a natřít.