Prodám soustruh Lorch a Schmidt
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
-
- Kontaktovat uživatele:
Spíš si každý chce ten soustruh odzkoušet, než kupovat zajíce v pytli...já osobně bych soustruh v krabicích nekoupil 

Soustruh SV18R, Magdeburg (Poreba TR45), Frézka FH24, Vrtačka V20A, V10, Šeping noname...
- skodamotor
- Kontaktovat uživatele:
Mohu jedině souhlasit je to potom sázka do loterie spousta věcí chybí a k majiteli daleko bohužel jsem tuto zkušenost tady na fóru již zažil !Borin píše:Spíš si každý chce ten soustruh odzkoušet, než kupovat zajíce v pytli...já osobně bych soustruh v krabicích nekoupil
Stepan
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslím si, že jsme spolu husy nepásli, tak si ušetři VOLY a tón, jakým se s námi bavíš pro nějaké svoje pravděpodobně labilní kamarády, když seš tak prudce chytrej, a neomylnej a přitom plácáš hovna... normální člověk si změří, jak je propadlé lože pomocí hrotů ve vřeteni a koníku, ale rozhodně né na soustruhu narvaném v krabicích, to samé plynulost posuvů, vůle na podélném suportu, spínání posuvu atp. Než tu začneš někoho urážet, tak si loupni Neurol, nebo se na psaní vyser.
Soustruh SV18R, Magdeburg (Poreba TR45), Frézka FH24, Vrtačka V20A, V10, Šeping noname...
nedejž to ,že usadit vřeteník na lože byť by byl na kolíky ,bych si třeba já netroufl ... to jen k těm volům... jinak bych sem nic nepsal,sorry
https://www.facebook.com/pages/Volman-% ... =bookmarks" onclick="window.open(this.href);return false;
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
Volman MN80, Volman M6 ,Volman NOF a další litinové smetí...
- MichalKraft
- Kontaktovat uživatele:
Jsem tu nový a forum zatím jen nasavám, ale od takového prodejce bych fakt nic nekoupil (to chování) normální názory se nemusí hned urážet a neznalého to odradí.
Na aukru mám 650prodejů a nikdy mě nikdo nenasr..... (to jsem toho hodně spolknul)
Sakra chlape to je snad problém spolknout názor někoho kdo má i proti kladný názor.
Na aukru mám 650prodejů a nikdy mě nikdo nenasr..... (to jsem toho hodně spolknul)
Sakra chlape to je snad problém spolknout názor někoho kdo má i proti kladný názor.
Nemám čas ztrácet čas.