Sklíčidlo TOS

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Hověz
Kontaktovat uživatele:

14. 3. 2016, 7:57

Prodám sklíčidlo v brusičské kvalitě stav a rozměry viz. foto. Cena 800kč osobní předání brno nebo pošta

Obrázek
Hověz
Kontaktovat uživatele:

14. 3. 2016, 8:04

prodáno
ovi-ivo

14. 3. 2016, 8:23

Tady se nectí pravidla fora prva mám zájem do vlákna a pak sz :shock:
Takže mám zájem o sklíčidlo viz sz.
Thomeeque

14. 3. 2016, 9:56

Žádný takový pravidlo tady momentálně neni.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Hověz
Kontaktovat uživatele:

14. 3. 2016, 12:48

Pravidla fóra
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledna licitace (smlouvání) se připouští
Smysluplný, vstručný popis zboží.
Doporučená je kvalitní čitelná fotografie.
Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!!
Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce.
Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne)
Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Pro zamknutí inzerátu požádejte zprávou obsahující odkaz uživatele Ben Ash. Pokud chcete prodej obnovit požádejte o odemknutí. Inzeráty starší než rok budou smazány.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem

tak urcite
salus

14. 3. 2016, 1:28

Takové pravidlo platí jinde a to na fóru http://www.nasetraktory.eu/forum/viewforum.php?f=10" onclick="window.open(this.href);return false; , tam to píšou takto:
Pravidla fóra
1. Správně nadepsané téma
2. Povinná cena
3. Uvedeno bydliště - stačí v profilu.
4. Alespoň jedna fotka.
5. Zboží bude vystaveno pouze zde, pokud je na jiném inzertním serveru pak lze umístit odkaz do Inzerce z www
6. První zájemce byl ten, jenž vyjádřil zájem v tématu, nikoliv v SZ !
7. Jsou zakázány veškeré komentáře k tématu, výjimkou dotazy k dopravě, stavu zboží apod.
8. Platnost inzerátu max 30 dní.
Při nedodržení bodu 1 - 6 jsou inzeráty mazány + je možno obdržet BAN.
Za neoprávněné komentáře je možné obdržet BAN.
Pravidla inzerce jsou závazná!

ovi-ivo si to popletl
Ostatně taky bych tu univerzálu za ty prachy uživil. Ale kdo dřív přijde ten dřív "univerzáluje" :D :D :D
Soustruh: S-28 Žebrák
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
milda87
Kontaktovat uživatele:

14. 3. 2016, 5:02

Myslím,že by takovéhle pravidlo mohlo být i tady,ale na traktorech tam je a stejně se nedodržuje 100%.
Jsou kvůli tomu dohady.

Ještě dotaz - Vy z té fotky poznáte,co je to na velikost? Já ať koukám jak koukám tak nápisy nepřečtu.... :(
Thomeeque

14. 3. 2016, 5:20

milda87 píše:Myslím,že by takovéhle pravidlo mohlo být i tady,ale na traktorech tam je a stejně se nedodržuje 100%.
Jsou kvůli tomu dohady.
Bylo tady, nedodržovalo se 100%, byly kvůli tomu dohady.
milda87 píše:Ještě dotaz - Vy z té fotky poznáte,co je to na velikost? Já ať koukám jak koukám tak nápisy nepřečtu.... :(
Za ty peníze to bylo skoro jedno :), ale něco jako IUG 125 (flek) 1-M2 se tam při troše optimizmu přečíst dá.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
ovi-ivo

15. 3. 2016, 7:46

Tak to vypadá , že sem si to asi spletl s traktorama, tím se dotčeným osobám omlouvám, ale mám pocit že sem to tady někde četl.
milda87
Kontaktovat uživatele:

15. 3. 2016, 5:06

ovi-ivo píše:Tak to vypadá , že sem si to asi spletl s traktorama, tím se dotčeným osobám omlouvám, ale mám pocit že sem to tady někde četl.
Však píše Thomeeque,že to pravidlo tady bylo a nedodržovalo se a už tu není... :P
elbarto

16. 3. 2016, 7:43

Spis je ostuda, jak se obcas chovame sami k sobe v ramci fora. Kdyz sem prijde nekdo pouze prodavat, nedodrzi pravdila a ma srot, dostane strasnou cocku. Pokud ma zajimave veci a tez nedodrzuje pravidla najednou mu lezou nekteri do rite a doufaji, ze prave oni vec ziskaji. Potom nastane bitva, kdy se clenove rvou a hadaji mezi sebou. Ni proti Hovezovi, jen doplnuju tema.
RaS

16. 3. 2016, 8:25

Já bych zavedl dražbu - spravedlivé pro všechny ubylo by hadek...nicméně je pravda ,že na to je aukro. ..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
elbarto

16. 3. 2016, 1:08

Drazba bude vsem zbytecne zvedat ceny a prospeje pouze prodavajicimu, ktery nejcasteji na foru pouze prodava. Spis bych zavedl nejake povinne procento na provoz fora. Nevim, treba 5-10procent (podle castky) nikoho bolet nemuze a budou penize na zajisteni provozu. Na ebay platime deset procent a nemame na vyber. Osvobodil bych pouze stare mazaky co jsou mistni studnice moudrosti :-)
Thomeeque

16. 3. 2016, 1:32

A nevadí, že by ve finále buď těch 5-10procent platil kupující nebo by tu ty lidi přestali prodávat? A jak to řeší problém, o kterym mluvíš v prvnim svym postu?
RaS

16. 3. 2016, 2:47

v případě, že je víc kupujících je dražba spravedlivá nemusej se tady řešit kraviny typu já byl o pět minut dřív a napsal jsem SZ .. ano vychcánkové , kteří chtějí koupit hodně levně a využívají kolikrát nevědomosti prodávajícího mají smůlu.. ale cenu by měl určovat trh a ne ten kdo si dřív klikne.. a že to nahrává prodávajícímu? pokud se mu bude vydražená částka zdát vysoká tak klidně může dát přeplatek nad vyvolávačku na provoz fóra.. ale osobně si myslím že naprostá většina lidí prodává za účelem zisku a snaží se ho maximalizovat..
ale hlavně je to transparentní .. kolikrát jsem napsal první domluvil si předání a pak jsem dostal zprávu, že mu někdo jiný nabídl víc a že to prodal.. když jsem chtěl dorovnat nebo přehodit měl jsem smůlu.. a mám se zlobit na prodávajícího? prostě peníze hýbou světem.. stejně tak můžu nadávat na toho sviňáka kupujícího..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
Odpovědět

Zpět na „Prodej“