Objednal jsem tuto hlavu (samoze vim co od ni cekat), jen me prekvapil ten hnus co mi prisel bez sebemensiho upozorneni na zmenu kvality povrchu z brouseni na hrube obrobeni soustruzenim.
I cert je vem .. rikam si .. jenze (!) chteli cca 1.300,- (jasne, co bych chtel za ty lowe - jen to co sami inzeruji), jenomze za par stokorun Vam prijde brzdovy kotouc lepe opracovany a s BRUSEM na povrchu v prvotridni kvalite (!!!).
Tak nevim, vidite to co ja (brouseny povrch v reklame) a tu hruzu co mi prisla ?
Chci to reklamovat a uspet, ma nekdo zkusenost s reklamaci provedeni (kvality povrchu) vyrobku kdyz Vas predem neupozorni na zmenu, nebo treba na zmenu barvy ("mame uz jen cervene") apod ?
Se bojim, ze tento hnus do leskla ani nevybrousim, kdybych se pokrajel, nebo ano ? Pak bych se na to asi bybodnul a dal to "sousedovi" na magnetku jemne obrousit za flasku ..
Jedine co sedi jsou pakny, srouby jsou taky hrube, cernene, nesoustruzene, ne kovove leskle, ale to je uz detail, na co mam soustruh, nuz + jemny smirgl, ze