Menič HY01D523D
zřejmě jen spínací frekvence měniče. Používá se na snížení hluku motoru. Ale že by to měl i tento číňan??
kdo nic nezkusí, nic nezíská.
7kHz na výkonovym výstupu je absolutní kravina, a jestli tam je nějakej jinej kmitočet než 50Hz, tak to mulťákem určitě nezměříš. Resp. změříš, ale blbě, mulťáky jsou stavěný na 50Hz. Nenapsal si taky jakej máš motor.
A určitě si ten měnič nenašel na půdě, takže si ho musel někde sehnat - to si to koupil bez manuálu?
Má to displej? Z fotky toho moc vidět neni, aso to je jenom segmentovka.
Jp a nevim co je flukač...Vadaska?
A určitě si ten měnič nenašel na půdě, takže si ho musel někde sehnat - to si to koupil bez manuálu?
Co znám Schneidery a Lenze, tak umí do 1kHz.
Jaké vřeteno?? Motor?
Jaké vřeteno?? Motor?
kdo nic nezkusí, nic nezíská.
- Zdenek Valter
Nevím jak je to s tou frekvencí, ale stím měřením nemáš pravdu. Lepší měřáky umí změřit více hodnot (tedy myslím nejen efektivní;-) a těch 7 khz zvládají v pohodě.Kopi. píše:7kHz na výkonovym výstupu je absolutní kravina, a jestli tam je nějakej jinej kmitočet než 50Hz, tak to mulťákem určitě nezměříš. Resp. změříš, ale blbě, mulťáky jsou stavěný na 50Hz. Nenapsal si taky jakej máš motor.
FLukáč je možná slangový výraz pro měřák firmy FLUKE, který je braný jako špička ve své kategorii.
Rozhodně bych nepochyboval o tom co měří.
Fluke som to este nemeral - momentalne ho nemam doma.
Na motore je napisane 400Hz 220V 6A 1,5kW.
Foto meniča prikladam
http://klasika.ukazto.com/?img=3679748~fotoc.jpg
To ze tam nebol navod som bol prekvapeny aj ja, skusim on požiadať.
Na motore je napisane 400Hz 220V 6A 1,5kW.
Foto meniča prikladam
http://klasika.ukazto.com/?img=3679748~fotoc.jpg
To ze tam nebol navod som bol prekvapeny aj ja, skusim on požiadať.
Já netvrdim, že to nejde změřit, psal jsem, že mulťákem to nezměří. Měl jsem tim na mysli multimetry v řádu stovek, až několika málo tisíců Kč. Samozřejmě že to změřit jde, o tom žádná. Ale rejží za pár stovek to prostě nejde. A Fluke neznam, zase tolik se v tom nepohybuju.
A pro misoxe - neřikej mi, že když si k tomu měniči sedneš na hodinu nebo dvě a budeš zkoušet projíždět menu, že na to nepřijdeš, nebo alespoň na něco. Předpokládam, že když má ten displej 5míst, že to nezobrazuje nějaký zkratky v menu...
Tož uvař kafe, sedni si k tomu a místo gameboye si hraj s timhle. Motor ani nemusíš mít připojenej.
Tož uvař kafe, sedni si k tomu a místo gameboye si hraj s timhle. Motor ani nemusíš mít připojenej.
- Zdenek Valter
Především záleží na specifikaci toho měřáku. Ty za pár tisíc to už zpravidla umí (často umožňují i měřit frekvenci), při koupi je dobré to ověřit jaký frekvenční rozsah zvládajíKopi. píše:Já netvrdim, že to nejde změřit, psal jsem, že mulťákem to nezměří. Měl jsem tim na mysli multimetry v řádu stovek, až několika málo tisíců Kč. Samozřejmě že to změřit jde, o tom žádná. Ale rejží za pár stovek to prostě nejde. A Fluke neznam, zase tolik se v tom nepohybuju.