obrábění (soustružení) ePoptavka
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Prď na pořizování soustruhu - zadej si zakázky na soustružení ke mě
a dám ti podíl ze zisku...
A budeš to mít bez starostí, bez nákladů a bez riskování že neseženeš zakázky, bez nervů a ještě k tomu vyděláš
Na poptávkových serverech to letos obšancuju já
(psychologický rozklad konkurence v počátku)
Jaký soustruh plánuješ pořídit a v jaké cenové relaci? Možná bych tady pro tebe něco měl...

A budeš to mít bez starostí, bez nákladů a bez riskování že neseženeš zakázky, bez nervů a ještě k tomu vyděláš

Na poptávkových serverech to letos obšancuju já

(psychologický rozklad konkurence v počátku)

Jaký soustruh plánuješ pořídit a v jaké cenové relaci? Možná bych tady pro tebe něco měl...
Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík 

Ahoj,kdyby to byla cesta tak to má každý
.E-poptávku mám zaplacenou na sklo i obrábění už asi 5 let.Drtivá většina poptávek jsou buďto nesmysly (poptávající hledají např.výrobu něčeho za 10% běžné ceny) anebo vypadají dost rizikově.
Ale občas se tam dá natrefit na něco do čeho se ostatním nechce (nějaká hodně specifická věc) a poptávající to fakt potřebuje.Když člověk není líný tak třeba postaví nějaký jednoúčelový stroj a má zákazníka.My jsme tak získali 2 dlouhodobé zákazníky a proto tu epoptávku pořád platím...
Jestli chceš tak to sleduj a jí Ti případný kontakt na to soustružení předám (sám nesoustružím na kšeft)...

Ale občas se tam dá natrefit na něco do čeho se ostatním nechce (nějaká hodně specifická věc) a poptávající to fakt potřebuje.Když člověk není líný tak třeba postaví nějaký jednoúčelový stroj a má zákazníka.My jsme tak získali 2 dlouhodobé zákazníky a proto tu epoptávku pořád platím...
Jestli chceš tak to sleduj a jí Ti případný kontakt na to soustružení předám (sám nesoustružím na kšeft)...