obrábění (soustružení) ePoptavka

Sem patří nekomerční nabídky obrábění a souvisejících technologií. Zkrátka máte li čas, prostředky a um, zde je to pravé místo se prezentovat.
Pravidla fóra
Toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem.
Odpovědět
Mart_68
Trol

30. 3. 2016, 11:03

Máte někdo zkušenost se získáváním zakázek z portálu epoptavka.cz nebo jiných poptávkových systémů na netu? Plánuji pořízení CNC soustruhu, tak by mě zajímalo zda-li je to cesta.
martasg1
Sponzor fora

31. 3. 2016, 6:52

Prď na pořizování soustruhu - zadej si zakázky na soustružení ke mě :wink: a dám ti podíl ze zisku...

A budeš to mít bez starostí, bez nákladů a bez riskování že neseženeš zakázky, bez nervů a ještě k tomu vyděláš :)

Na poptávkových serverech to letos obšancuju já :twisted:

(psychologický rozklad konkurence v počátku) :lol:

Jaký soustruh plánuješ pořídit a v jaké cenové relaci? Možná bych tady pro tebe něco měl...
Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík :)
karelsklo

31. 3. 2016, 7:03

Ahoj,kdyby to byla cesta tak to má každý :D .E-poptávku mám zaplacenou na sklo i obrábění už asi 5 let.Drtivá většina poptávek jsou buďto nesmysly (poptávající hledají např.výrobu něčeho za 10% běžné ceny) anebo vypadají dost rizikově.
Ale občas se tam dá natrefit na něco do čeho se ostatním nechce (nějaká hodně specifická věc) a poptávající to fakt potřebuje.Když člověk není líný tak třeba postaví nějaký jednoúčelový stroj a má zákazníka.My jsme tak získali 2 dlouhodobé zákazníky a proto tu epoptávku pořád platím...
Jestli chceš tak to sleduj a jí Ti případný kontakt na to soustružení předám (sám nesoustružím na kšeft)...
Odpovědět

Zpět na „Volné výrobní kapacity“