zdarec Chlapi, nemá někdo k prodeji tento typ štaflí.
Obrázek jsem si vypůjčil.
hliníkové štafle
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Viděl jsem je tady: http://dum.bazos.cz/inzerat/59063802/Un ... stafle.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Soustruh: S-28 Žebrák
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
-
Myslím, že už je asi nikdo vyrábět ani dovážet nebude. Máme je v práci, jsou perfektní, a je na nich uveden výrobce Letov.
A alu stavflema to je tezky. Ty z tenouckeho materilu (papirove) jsou lehoucke, ale dost se krouti. Montazni plosiny (kostky) je to same. Poctivky jsou 3x drazsi a zase bohuzel vyrazne tezsi. V JC kraji se vyrabi paradni, ale nemecka firma je neprodava na ceskem trhu. Jedny se mi podarilo zistat pres kamarada co jim neco dodava a jsou plne polohovatelne a doslova neznicitelne. Ani UKcka je jeste nedokazali znicit.
P.S. To mi pripomina .... uz jsem je dlouho nevidel ... znicit nejdou ukrast bohuzel mozna ano ...
P.S. To mi pripomina .... uz jsem je dlouho nevidel ... znicit nejdou ukrast bohuzel mozna ano ...
to víš, jsou těžší ve sběrně dostanou víc
ty lehké ani nemá smysl do sběrny nosit.. pak si vyber 

věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU