Myslím, že nebudu daleko od pravdy když řeknu, že nejsem jediný, kdo by uvítal podrobnější vysvětlení nastavení general konfigu v machu3. Samozřejmě, že některé věci jsou scela jasné. Ale i když mach3 používám nějakou dobu tak pořád se nejde takové to:
A mám to dobře co když za něco mužů ja protože si nejsem jistý zda jsem něco neudělal špatně v nastavení.
Nenašel by se tady ochotný cncčkař, který ví co a jak má byt nastavené a co je volitelne a co nevyhnutelnost pro správne nastavení general konfigu v machu3 ? ?
Možná by nebylo špatné hodit printscren general konfigu a rozepsat co jednotlive položky znamenají a k čemu slouži. A co je vhodnější při jejich nastavení. A co naopak není.
Dokonce ani v manuálu Mach3 neni tento podrobný návod. Tady na foru jsem našel jen nějaké informace k jednomu problému a to bylo vše.
Tak tedy pokud by se tady našel někdo tak moc hodný a zhostil by se tohoto podrobného popisu budeme já i spousta dalších čtenářů určitě moc vděční.
Jak říkám mi zatim vše funguje jak má. Ale pořád si říkám jestli to je vše nastavené spravně.

Děkuji moc