Serva + drivery Bonmet

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
walter2

1. 4. 2016, 1:43

Budu objednávat serva a drivery Bonmet s napájením přímo na 230V nebo 380 V.

Měl by někdo zájem se k objednávce přidat ?

Cena za set servo + driver SA3L06B + 5m kabely (encoder + power) by vyšla do 11.000 Kč včetně dopravy do Prahy a VAT a cla. Cena bude jasnější dle ceny dopravy a počtu serv.
Cena platí pro serva:
SM110-020-30LFB - 600W - 2NM - 3000rpm + driver SA3L06B + 5m kabely (encoder + power)
SM110-040-25LFB - 4NM - 2500 rpm driver SA3L06B + 5m kabely (encoder + power)

Dokumentaci přikládám. Serva by měla jít ovládat step/dir i analog +-10V.

Pro nižší řadu:
SM80-013-30LFB (400W - 1,3kW ) by cena vycházela paradoxně dráž na cca 15.000 Kč

Pro vyšší řady bych musel zjistit ceny (pokud někdo projeví zájem):
SM130-050-25LFB
SM130-060-25LFB
SM130-077-20LFB
SM130-100-15LFB
SM130-150-15LFB

Pokud máte zájem, tak dejte závazně do pondělí. Jedná se o čínská serva. Zkušenost s nimi nemám a tudíž neumím ani poradit ani dát záruku za bezproblémový chod. Záruka od výrobce by měla být 1 rok od zakoupení (tj. v reálu o cca měsíc méně, protože nějaký čas je třeba počítat na dopravu ), ale vzhledem k ceně za dopravu bych spíše s reklamací nepočítal, protože se to nevyplatí. Na serva nebudu dávat záruku já, ale přímo výrobce v Číně.

Buď si serva vyzvednete osobně v Praze nebo bude třeba ještě doplnit cenu za dopravu po ČR.

Dokumentace:
http://www.c-n-c.cz/download/file.php?id=55280" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.c-n-c.cz/download/file.php?id=55281" onclick="window.open(this.href);return false;
Mex

1. 4. 2016, 4:50

Docela by se mi to líbilo, ale bylo by fajn dostat cenu někam kolem 8-9 tis. Kč. Takže by to chtělo protáhnout přes nějakého plátce DPH, a snad by cena taky mohla trochu spadnou (aspoň cena dopravy) při větším nákupu. Ale do pondělka to asi nikdo nedokážeme domluvit, takže zřejmě nic.
Pokud bys pak měl nějaký problém to rozjet, tak mi jeden set pošli, kouknu na to.
walter2

2. 4. 2016, 1:02

8-9000 Kč není pro mě reálné zajistit.
fericho

18. 4. 2016, 1:22

uz si objednaval tie sety?
Objednavas to z Ciny?
walter2

18. 4. 2016, 6:24

ano objednávku jsem už odeslal. Část zásilky jsem zaplatil a čekám na odeslání. V utery se bude odesílat.

Jedna se o Čínu. Dopravu zajišťují sám a je to kombinace.

Pokud se chceš s něčím přidat, tak dej dnes do SZ vědět. Uvidime, zda se dá přidat ke stávající objednávce.
Odpovědět

Zpět na „Prodej“