Kompy do dílny, řezací plotr, vysavač ,paměti,LCD monitor
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
[quote="kutil_tim"]Sadu k vrtačce frézce, pile
2x laser (čára)
1x osvětlení
1x digitální odměřování délka cca 150mm
1x magnetické otáčkové čidlo
380,-
neprodáno stále v nabídce
mám k tomu i mechaniku vše je ze sloupové vrtačky bosch
mechanika za 450,-
SZ
2x laser (čára)
1x osvětlení
1x digitální odměřování délka cca 150mm
1x magnetické otáčkové čidlo
380,-
neprodáno stále v nabídce
mám k tomu i mechaniku vše je ze sloupové vrtačky bosch
mechanika za 450,-
SZ
KDO NIC NEDĚLÁ,NIC NEPOKAZÍ.
SZ Zdroj 48V
To jsem tak jednou byla v bazaru a ležela tam zaprášená difrakční mřížka Perkin-Elmer za dvacku ,evidentně ze spektráku ...
Tak že si ji koupím jen tak pro radost , no nekoupila ,on mi ji ten snaživý "podavač" důkladně vyleštil o kalhoty abych si neušpinila ruce
Nákup se nekonal a on nevěděl proč ... že prý za dvacku to stojí
Tak že si ji koupím jen tak pro radost , no nekoupila ,on mi ji ten snaživý "podavač" důkladně vyleštil o kalhoty abych si neušpinila ruce

Nákup se nekonal a on nevěděl proč ... že prý za dvacku to stojí

Vražda na vlastní oči. Ani přes usilovnou sugesci, že rozčílit se je jen pomstít se sám sobě za blbost druhých, bych zjevně měl problém zachovat dekorum slušně vychovaného zákazníka.
Vědeckou přístrojovku i její součásti zničené neodbornou manipulací, protože to pro posledního majtele byla jen hromada šrotu s neznámou funkcí potkávám mnohem častěji, než bych si přál... Zrovna ty stařičké Spekoly ze kterých jsou ty mikrošrouby s noniusem končívaly na šrotištích jen proto, že jim zpolymerovalo mazivo v uložení natáčení difakční mřížky do té míry, že to již nebyla schopna přetlačit pružina - a vypadla tlačná spojka z toho noniusu.
PS: kdyby měl někdo křízový stůl s mikroposuvy (stačí i cca 50x50mm rozjezd) za rozumnou cenu, měl bych zájem.
Vědeckou přístrojovku i její součásti zničené neodbornou manipulací, protože to pro posledního majtele byla jen hromada šrotu s neznámou funkcí potkávám mnohem častěji, než bych si přál... Zrovna ty stařičké Spekoly ze kterých jsou ty mikrošrouby s noniusem končívaly na šrotištích jen proto, že jim zpolymerovalo mazivo v uložení natáčení difakční mřížky do té míry, že to již nebyla schopna přetlačit pružina - a vypadla tlačná spojka z toho noniusu.
PS: kdyby měl někdo křízový stůl s mikroposuvy (stačí i cca 50x50mm rozjezd) za rozumnou cenu, měl bych zájem.
To nic není. Kolega v ústavu mi vyprávěl, jak byl v 90. letech u toho, když se likvidoval nějaký výzkumák v Praze Hloubětíně. Tenkrát to šlo vše do šrotu. Nějaké věci chtěl, tak mu to normálně za výkupní cenu prodali. Viděl tam třeba, jak bába mlátí na stole kladivem do revolverové okulárové hlavy z nějakého velkého mikroskopu Carl Zeiss, aby z toho vymlátila sklo a zbyl jen hliník, atd.
A to byly všechno plně funkční věci. Litoval, že nebyl zrovna moc při penězích a taky k tomu přišel pozdě, protože by prý klidně za cenu šrotu ten mikroskop koupil celý.
A to byly všechno plně funkční věci. Litoval, že nebyl zrovna moc při penězích a taky k tomu přišel pozdě, protože by prý klidně za cenu šrotu ten mikroskop koupil celý.
S pozdravem
Ing. Aleš Honsa
Ing. Aleš Honsa
Time, zdroj v pořádku díky. Jen co jsem tak zkoumal na netu, je to celkem zajímavý kousek se zajímavým určením. Podle pohledu dovnitř taky velmi kvalitní provedení.
Podle dostupných informací se používal v nějakých ústřednách (analog. tel.?). Kdybys měl nějaké bližší info hoď to sem prosím, tyhle věci mě celkem zajímají a myslím, že nebudu sám.
Podle dostupných informací se používal v nějakých ústřednách (analog. tel.?). Kdybys měl nějaké bližší info hoď to sem prosím, tyhle věci mě celkem zajímají a myslím, že nebudu sám.
Zkoušel jsem celý rozsah: 39.5 - 56V 

Zdravim, mal by som zaujem o bednukutil_tim píše:Vrtáky kuželová stopka cena je 40,- při odběru všech 55ks
rozměry na papíře.
Použité -HSS Zbrojovka 5 fázové krokové motory
800,- kus bedna s lištou nul. můstkem vydrátovaná s elektrovýbavou 650,- MK3 trny nepoužité cena za kus 500,-
22x19- 2 ks
27x23-2 ks
klíč 22 - 80kč