Mikrovrtáky
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
- WatchManiac
- Kontaktovat uživatele:
Kúpim mikrovrtáky (TK, HSS) s rozšírenou stopkou 3, resp. 3.175 mm v priemeroch od 0.1 do 0.5 mm.
„Když něčemu věnuješ dostatek času, budeš v tom mistr. Pokud nejsi blb.“
watchmania.sk
Amateur Watchmaking
YouTube kanál

Ja nakupujem na eBay, kvalitka ta ista ako kupis tu.. za zlomok ceny..
Dodacia lehota 2-3 tyzdne z mojich skusenosti
ak sa pohrabes na eBay najdes vsetky rozmery co potrebujes..
http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=mi ... l&_sacat=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Dodacia lehota 2-3 tyzdne z mojich skusenosti
ak sa pohrabes na eBay najdes vsetky rozmery co potrebujes..
http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=mi ... l&_sacat=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- WatchManiac
- Kontaktovat uživatele:
Dík, ebay mám v merku... Ja len že či niekto nemá také v šuflíku, nejaké "lepšie" a sú mu úplne nanič, že by som ho zbavil starostí
. Minule som tu kúpil 50ks, veľmi kvalitné (teda aspoň zatiaľ to tak vyzerá) ale také malé nemá... A 10€ wnt za kus nedám 

watchmania.sk
Amateur Watchmaking
YouTube kanál

Ja kupujem tie krabicky 0,3-1,2mm, pouzivam tak od 0,7mm vyssie, tie mensie lamem na blbostiach...
Ano cena je taka ako je.. len pozor, ked sa ten vrtak zlomi, ta sa neda nijak rozumne vybrat, odvrtat.. jedina mozna cesta je vyiskrit.. podla mna..to je len info pre ostatných..
kuknem doma nejake male do priemeru 0,5mm, ak mam, su tvoje.
Riso
Ano cena je taka ako je.. len pozor, ked sa ten vrtak zlomi, ta sa neda nijak rozumne vybrat, odvrtat.. jedina mozna cesta je vyiskrit.. podla mna..to je len info pre ostatných..
Riso
- WatchManiac
- Kontaktovat uživatele:
Ďakujem, prípadne daj potom vedieť...darc píše:Ja kupujem tie krabicky 0,3-1,2mm, pouzivam tak od 0,7mm vyssie, tie mensie lamem na blbostiach...
Riso
Mimochodom, ak by mal ktokoľvek niečo z nástrojov, čo nikdy a nikde nevyužije, v rozmeroch do dajme tomu 1mm (frézy, závitníky, výstružníky...) za dobré ceny, tak sa určite dohodneme.
watchmania.sk
Amateur Watchmaking
YouTube kanál

- WatchManiac
- Kontaktovat uživatele:
Ďakujem za ponuku, ale toto asi nie... Možno na osičky, ako polotovar, keď Pavka nezobererobokop píše:tvrdokovove vrtaky 0.8mm s drikem taky 0.8 nechces?
picom píše:mám HM vrtáky 1/8" na plošné spoje , průměry 0,2-0,5 nemám odvahu použít , závitníky M1 a M1,5
Toby som si teda dovolil zobrať, vrtáky určite a závitníky tie M1 (možno podľa ceny aj tie M1.5) ak sú HSS. To sú sadové alebo strojné? Daj vedieť že čo a ako, prosím Ťa... Prípadne SZ
Akože máš tam škeriaceho smajla, ale toto je naozaj faktThomeeque píše: Těch bych vždy tak pět zlomil, než by se mi poved jeden upnout

watchmania.sk
Amateur Watchmaking
YouTube kanál