Co se mi válí a nepoužiju- držáky oček atd.

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
Milan Mozolic

7. 5. 2016, 9:37

Ahoj,

pomalu ale jistě jsem se pustil do vyřazování věcí které jsem posbíral ale nikdy nepoužiju.

Mám toho povíc a občas někdo něco doveze, preferuji výměnu, ale peníze jsou samozřejmě možný taky, i když radši budu měnit :)

První věc

Mám tu krabici držáků zavitových oček do automatu nebo revolver. soustruhu. Plus nějaké upínače, kleštiny či co to je. Cena poněvadž ji vyžadují pravidla dejme tomu 3000kč ??? (Při prodeji část sumy pošlu na forum)

Pár fotek, nechci to prodávat po kusech, radši všechno.

Stopky 20 a 25mm

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Co sháním momentálně já, 200 univerzálu, 3 nebo 4 paknovou. Radeco upichováky nebo větší hranolky. Doplatek není problém po domluvě.

Kdyžtak email: kovarna.drak@gmail.com nebo SZ
Frezka Kearney & Trecker model2H, Soustruh MAS SN20
Milan Mozolic

7. 5. 2016, 10:13

Držáky, MK4x19 a MK4x27

Kužely jsou dobré, na maticích jde vidět že se používali. Cena 200kč??? kus (dohoda možná)

Na menším trnu jsou stopy po broušení ani nechápu proč. kužel je ale čistý.
Přílohy
13140576_10206319024641388_1471833966_n.jpg
elbarto

8. 5. 2016, 9:24

Zdar, mel bych zajem o ty drzaky ocek. Idelane, kdyby nekdo vzal se mnou na polovinu.
isv
Kontaktovat uživatele:

8. 5. 2016, 10:57

mám zajem o par ks se stopkou 25mm
isv
Http://www.a-sk.cz technický sekáč
Milan Mozolic

8. 5. 2016, 9:58

No vzhledem k nátlaku to zítra nějak přeberu :D
Odpovědět

Zpět na „Prodej“