Nemáte je v šuplíku? - SOLVED :-)

ruzne programy,konverze dat, digitalizace, atd...
Odpovědět
Miller
Sponzor fora

20. 5. 2016, 9:04

Konkrétně sháním cédéčka s MSDN Library pro Visual Basic 6.0 Enterprise (nebo jejich ISO ke stažení, což by řešilo poštu :D ). Já mám podobných vykopávek v šuplíku sám dost (od DOS 5.0, přes win 3.11 až po Vistu), třeba bych se mohl něčím revanšovat. Microsoft ten software sice asi před 10-12 lety uvolnil ke stažení zdarma, ale zároveň velmi dbá na to, abyste si nestáhli nic, co už "nepodporuje", tedy obvykle už minulou verzi, natož něco tak starého. Já jsem ten Basic vyštrachal po letech zapomnění (určitě jsem k němu měl v práci i tu knihovnu) a skoro dva dny jsem se "bavil" pokusy spustit ho na W10. Když se mi to konečně povedlo, zjistil jsem, že bez té knihovny je to celkem na draka - stručně řečeno, nejde ani nápověda ! Teď je mi zas líto toho ztraceného času, tak jsem prolezl internet a kromě nabídky na pofidérních stránkách, kdy nevíte, jestli jen chytíte nějakou reklamu, nebo rovnou AIDS, jsem neuspěl. Tak prosím, mrkněte se, hlavně kdo dělá (dělal) někde, kde se kupovaly multilicence, tam těch zapomenutých krabic byly plné skříně, protože domů pro zábavu si to kupovali jen blázni (třeba já mám doma legální VB5.0 Learn Edition i verzi Pro :lol: )

P.S. Ta knihovna se vlastně jmenuje MSDN Library pro Visual Studio 6.0, protože je pro více nástrojů (visual C++, Fox atd.).
Naposledy upravil(a) Miller dne 21. 5. 2016, 1:18, celkem upraveno 1 x.
Mex

20. 5. 2016, 11:20

Já to někde mám. Ale po stěhování nevím, kde je to "někde".
Nevím teda, jestli je to verze Enterprise, ale MSDN se snad nelišilo.
Každopádně to mám nainstalováno na PC, možná by stačilo to jenom zkopírovat.
Tak pokud to někdo jiný nenajde, pokusím se ve volných chvílích najít to "někde", případně bychom mohli zkusit tu kopii nainstalovaného obsahu.
Miller
Sponzor fora

21. 5. 2016, 1:08

To Mex: Moc jsem nedoufal, že se někdo ozve, tak jsem ještě jednou vlezl na internet a jako první se mi otevřely jedny hobby stránky, kde už jsem byl a kde nefungoval první odkaz a pak mi spadlo připojení, takže jsem přehlédnul, že je tam ještě jeden funkční - no, prostě už je staženo (dvě ISO), nainstalováno jako "full" a je to, žádný error, žádné varování, Help a knihovní soubory na místě ! I tak děkuju, že jsi se ozval, teprve teď jsem otevřel poštu a zjistil, že někdo z fóra reagoval, jinak bych už tě trápil, abys mi to rychle poslal :D Tak ještě jednou dík !
Mini soustruh SC-4
Mex

21. 5. 2016, 1:39

Fajn.
Ať se daří.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní software“