Odpovězené dotazy

kdyz nebudes vedet kam to dat tak to napis sem, admin to za tebe umisti nebo vytvori novou sekci
Odpovědět
salus

26. 5. 2016, 3:36

Na tomto fóru jsem ještě doposud nováčkem, ale dovolte mi Vy ostatní dlouhodobější členové fóra, abych vyjádřil svůj názor k různým dotazům členů. Např. člen fóra "AB" vznese dotaz ke konkrétnímu technickému problému se svým strojem. Na jeho dotaz odpoví třeba 3, 4, .... ostatní členové fóra. Ale následně se vlákno o tomto problému jakoby ukončí, protože původní tazatel "AB" , přestože obdržel radu od "x" členů se již pak k tomuto tématu většinou nevrací, takže další pak nevědí, jestli rady ostatních byly účinné či nikoliv. I jiní členové by třeba měli zájem dozvědět se, jestli rady pomohly že :D . Myslím, že tento způsob využívání zkušeností ostatních je takový víceméně nekorektní. "Veřejně se zeptám, veřejně odpovím, zda rada byla úspěšná (neúspěšná)". Je mi jasné, že administrátoři tento problém nemohou nijak ovlivnit, ale chtěl bych apelovat na původní tazatele s problémy kterým, bylo jakkoliv odpovězeno, aby sdělovali i dalším uživatelům fóra svoje zkušenosti a poznatky, které jim poskytli jiní členové fóra.
Soustruh: S-28 Žebrák
Stolní vrtačka: TOS V10A
Pásová pila: G5013W/400
Thomeeque

26. 5. 2016, 5:06

Jj, k tomu se připojuju, je to celkem flustrující..
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
chb

26. 5. 2016, 8:20

také se přidávám a ještě doplním - tázající (a nejen on) by v profilu měl mít uvedeno co je zač - věk a zhruba profese. Lépe se radí vím-li, kdo ssedí naproti
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

26. 5. 2016, 9:05

nehlede na to ze takove to "uz to funguje , dekuji" je vpodstate to pro co tu spousta lidi nezistne radi a zdarma poskytuje svoji praxi a tisice hodin prace a uceni ktere za temi radami jsou
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
almac

26. 5. 2016, 9:21

jo mluvíte mi všichni z duše, normálně se tomu procesu říká zpětná vazba, dotaz - odpovědi - jak to dopadlo, dík. Nejčastěji se to objevuje u koupě strojů, "co myslíte, stálo by to za to..." a pak už nic, nový majitel už nic nenapíše, případně jen když zase potřebuje nějakou radu, jak něco zlepšit. Bez zpětné vazby není posun dopředu, nejen v konstrukci strojů, kterou se nejvíc zabývám. A.
SN 20, SM 16 B, FN 25
Odpovědět

Zpět na „kdyz nebudes vedet kam“