filla píše:Kratus píše:Tak pokud máš nějaké starší jendojádro a málo ram, tak ten fusion stejně nerozjedeš. Tohle je screen z fusionu při počítání drah. trvalo to asi 10 minut. Nejhorší je, když na něco zapomenu a musim to přepočítat

.

to je naprosto presny priklad programatorskeho slendrianstvi, mame hodne jader, mame hodne ram, tak serem na optimalizaci kodu, uzivatel kdyztak dokoupi dalasi ram, nejvic se mi "libi" to vyuziti disku

Fíííha, to je palba.

Já tedy předpokládal, že tyto programy jsou poměrně náročné, ale tohle... je jak výpočet pro let na Mars. A ano, mám jen 32-bitovou architekturu, takže 64-bitové Windows prostě nenainstaluju. Přitom vím, že pokud chci stavět a používat nějakou CNC mašinku, tohle se prostě budu MUSET naučit - a tedy vyvstává otázka, na čem. Prozatím mám nainstalovaný jenom Google SketchUp, což ale asi není... zrovna ono. Hm... sakra. Další položka k řešení. Inu, učedník-mučedník.
Ale jinak ano, Autodesk u mě poněkud stoupl tím, že ten Fusion opravdu podobným způsobem nabízí, i když takto omezeně na "lepší" hardware. O tom jsem nevěděl a je to přesně to, co jsem chtěl použít jako argument, proč se pirátí.