Nákup Mesa
ty, zastánce machu? chceš to objednávat přímo u mesy? Duzi to nemá? já potřebuju jednu kartu, kterou Duzi nemá tak bych se třeba přidal..
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
tak to beru zpět, asi jsem si popletl nicky..
a Duzi ji teda nemá? kdy chceš objednávat?
a Duzi ji teda nemá? kdy chceš objednávat?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
.... mám ji koupenou (už pěkných pár měsíců), ale nějako jsem se ještě nedostal k jejímu vyzkoušení - jsem ji ještě ani nepíchnul do PCI slotu. Jsem taky docela zvědavej. Očekávám že to bude minimálně plnohodnotná náhrada 5i20 s tím že novej šváb (Spartan-6) umožní trochu více si s tím pohrát (jestli tedy se dožiju toho že na to budu mít časMex píše:Je to někdo, kdo používá 5i24?
Připadá mi to z PCI karet jako optimální varianta. Už má nové a dost velké FPGA (na rozdíl od klasiky 5i20), a má velké 50-pin konektory jako ostatní "velké" karty (na rozdíl třeba od 5i25).

Jak to budu mít vyzkoušené, tak poreferuji