Soudeckova loziska 22206
Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
-
Ahoj, sháním soudeckova loziska 22206, 8kusu. Kdyby někdo mel bez dalšího vyuziti doma, nabídněte. Díky.
co třeba vřetenová párovaná 7205C ?
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
uživatelé hýbátek, kteří mají z mých příspěvků celoživotní trauma nechť si mé příspěvky VYPNOU
to tam máš tolik vřetenových párovaných ložisek v tomto rozměru?
tak přesnost je P4 nebo P4S nižší u vřetenových není, ten úhel teď z hlavy nedám, myslím 15st.. bývá tam něco jako DUL, ale záleží na výrobci, každej to značí trochu jinak..
pokud tam něco takového máš tak mi hoď cenu a přesné označení já to večer zkontroluju.. zajímají mě jen nová originál zabalená.. děkuji

tak přesnost je P4 nebo P4S nižší u vřetenových není, ten úhel teď z hlavy nedám, myslím 15st.. bývá tam něco jako DUL, ale záleží na výrobci, každej to značí trochu jinak..
pokud tam něco takového máš tak mi hoď cenu a přesné označení já to večer zkontroluju.. zajímají mě jen nová originál zabalená.. děkuji
věčný rýpal,který musí mít poslední slovo, odpůrce low-cost zařízení končících v naprosté většině případů v hromadě šrotu
-
Ahoj, hořelo to, tak jsem musel objednal tyto http://www.az-store.cz/product/soudecko ... -lozi/7158" onclick="window.open(this.href);return false; ( asi to nebude nic moc, ale na to kam to příjde stačíkutil_tim píše:Mám nové 400,- kus
Mám i jiné typy ložisek