Přesto bylo po roce 1989 co privatizovat a nebyly to jenom samé věci vyrobené před rokem 1938 (1948).
Už teď můžeme dávat do šuplíku (nebo na Internet) nápady, které se budou hodit, pokud za našeho života dojde k další změně systému.
Soustruh Prokop
Koupím hliníkové profily délky cca 60cm, nabízím 90,-Kč/kg.
-
- Kontaktovat uživatele:
No přeci takový, kde by si zas dobře žili "obyčejní lidé" a ty nemakačeka podnikatelský a živnostnický šli do kriminálu, kde by trpce litovali svých úspěchů.Nebo jaký systém by to měl být?
jrt
hobbyrobot.cz, jederobot.cz
robodoupe.cz, forum.robodoupe.cz
... a hlavně jim sebrat všechno víc, než máme my (obyčejný lidi), to přece nemůžou mít !!!!!!hobbyrobot píše:No přeci takový, kde by si zas dobře žili "obyčejní lidé" a ty nemakačeka podnikatelský a živnostnický šli do kriminálu, kde by trpce litovali svých úspěchů.Nebo jaký systém by to měl být?
Obvykle se dějí věci obvyklé. Méně často se dějí věci neobvyklé a zcela vyjímečně se dějí věci vyjímečné...
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Masturn 40 CNC, Hermle UWF1200H CNC a pár klasik
http://www.radialengine.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.autopejsek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontaktovat uživatele:
Konfiskace celého majetku až do třetího kolene je přece takovou samozřejmostí, že jsem se o ní ani nezmiňoval
Ale dosti srandiček, nebo dostanem od admina za uši...

Ale dosti srandiček, nebo dostanem od admina za uši...
jrt
-
- Kontaktovat uživatele:
Ne, protože robokop nekecá a maká, zatímco u komunistů je tomu právě naopak.Myslíš, že je to komunista?
jrt
-
Vlastním skoro stejný soustruh od fy.Prokop.Přes30 let mi slouží k plné kutilské spokojenosti.Jediné zásahy do konstrukce,
byla výměna kluzných ložisek vřetena,za dvouřadá válečková s upínacím pouzdrem.Dále náhrada plochého řemenu dvojicí klínových
a 4 rychl.motorem (ještě nebyly dostupné frekv.měniče).Zajímavostí konstrukce, je lože s dvojitým prismatickým vedením,
pro suport i koníka ( pro přesnější vedení ???).Všechna původní valivá ložiska byla SKF.Na stroji mi vadí pouze malý průchod
vřetenem ( 30mm) a hrubé 5mm stoupání šroubu příčného posuvu.
byla výměna kluzných ložisek vřetena,za dvouřadá válečková s upínacím pouzdrem.Dále náhrada plochého řemenu dvojicí klínových
a 4 rychl.motorem (ještě nebyly dostupné frekv.měniče).Zajímavostí konstrukce, je lože s dvojitým prismatickým vedením,
pro suport i koníka ( pro přesnější vedení ???).Všechna původní valivá ložiska byla SKF.Na stroji mi vadí pouze malý průchod
vřetenem ( 30mm) a hrubé 5mm stoupání šroubu příčného posuvu.
Ahoj mám ten samý soustruh od této firmy jsem Pardubák a stáním taky příručku. Napiš na email trojanus@seznam.cz Aleš Trojan
-
Zdravím,
mám doma taky Prokopa - skládal jsem ho dohromady jako stavebnici (přivezl jsem si ho na třech paletách + lože zvlášť) takže si troufnu říct že ho znám "do šroubku"
.
Dokumentace k němu je naprosto k nesehnání, ale pokud máš konkrétní dotaz tak mi ho klidně napiš (třeba do e-mailu) - leccos už jsem vybádal a rád se s tím podělím a popř. nafotím
.
mám doma taky Prokopa - skládal jsem ho dohromady jako stavebnici (přivezl jsem si ho na třech paletách + lože zvlášť) takže si troufnu říct že ho znám "do šroubku"

Dokumentace k němu je naprosto k nesehnání, ale pokud máš konkrétní dotaz tak mi ho klidně napiš (třeba do e-mailu) - leccos už jsem vybádal a rád se s tím podělím a popř. nafotím