Nabízím k prodeji nově postavený rozvaděč pro soustruhy SV18R, případně podobné do příkonu 7,5kW. Rozvaděč je osazený novým frekvenčním měničem s plynulou regulací na panelu, brzdným odporem, prodovými chrániči všech přídavných motorů a ventilátorů.
Současně jsou v rozvaděči umístěny všechny ovládací prvky, které jsou v souladu s původním zapojením el. instalace na soustruhu.
Vše odpovídá platným normám a všechny použité součásti jsou nové.
Foto zašlu na vyžádání, schéma el. zapojení a manuál k programování měniče samozřejmostí.
Rozvaděč jsem původně konstruoval pro můj druhý soustruh, ten nakonec padl a tak mi zůstal. V provozu je již jeden kus, mohu zaslat video.
20000 Kč, cena k jednání. Na rozvaděč mohu vystavit doklad.
V případě zájmu mne kontaktujte na tel. 733 185 273 nebo mailem ppavelka@ppsystem.cz
Frekvenční měnič na SV18
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Dobrý den,Maryss píše:ani na mail nereagujeMonteg píše:Pravidla fóra
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledna licitace (smlouvání) se připouští
jsem zaměstnaným člověkem a musím předně chodit do práce a následně reagovat na e-maily ... ranní, odpolední apod. směny si nevybírají. Děkuji za pochopení!
Na mail Vám právě odpovídám společně s fotkami...