CNC Miruška
primárně jsem zaplatil Ivanovi 3240 včetně poplatku za WU, protože paypalem to nešlo za zlatý prase poslat. Došlo to za 10 dnů. Dalšich 5 dnů to měla v pařátech Česká pošta a musel jsem vysvětlovat, co že to je a k čemu a kolik to stálo a kolik byla dopravné a k čemu že to je a a co že to je a že musím tu cenu doložit a když jsem poslal odkaz na stránky, tak zase neumí rusky ... nekonečný. No výsledek +830 Kč, ale je to doma.
čím dál tím víc neumím :)
první frézování https://youtu.be/rGAzsqk7D2A" onclick="window.open(this.href);return false;
první iMachining https://youtu.be/Zl-5SGpqOpc" onclick="window.open(this.href);return false;
5mm, max. úběr 0,5mm, otáčky 4800
to ja nevim, spočítal to tak solidcam a já mu věřil 

K tomu by ti asi víc řekl Mirdin, pod kterýmžto vedením pracuji 
Hloubka byla konečná. Co vím, zadával se materiál obrobku, materiál frézy, průměr, počet břitů a další geometrické rozměry, řezná rychlost, velikost opásání, úhel zanořování, .. víc už si asi nevzpomenu, jo a pak se vybírala úroven zatížení frézy, ale víc by asi řekl Mirdin, jsem jen padavan

Hloubka byla konečná. Co vím, zadával se materiál obrobku, materiál frézy, průměr, počet břitů a další geometrické rozměry, řezná rychlost, velikost opásání, úhel zanořování, .. víc už si asi nevzpomenu, jo a pak se vybírala úroven zatížení frézy, ale víc by asi řekl Mirdin, jsem jen padavan

- robokop
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jaka řezná rychlost byla zadana
me prijde ze zbytecne mala
mozna odpovidajici zelezu
na tu hloubku jsem se ptal protoze dost casto vidavam obrabeni imachiningem po krocich do hloubky coz neodpovida uplne filozofii
v imachiningu lze ridit zatizeni nastroje takze se dela vetsinou velmi hluboko treba i mnohem vic nez 3x prumer nastroje
tim rizenim zatizeni se docili toho ze to nechveje
vyhodou je nekolikanasobna produktivita a to ze se neopotrebovava jen konec nastroje ale cely brit coz hraje ve prospech zivotnosti nastroje
oboji se deje nekolikanasobne takze to stoji za to
na takovouhle hloubku ten imachining nebude patrne nic extra efektivniho
me prijde ze zbytecne mala
mozna odpovidajici zelezu
na tu hloubku jsem se ptal protoze dost casto vidavam obrabeni imachiningem po krocich do hloubky coz neodpovida uplne filozofii
v imachiningu lze ridit zatizeni nastroje takze se dela vetsinou velmi hluboko treba i mnohem vic nez 3x prumer nastroje
tim rizenim zatizeni se docili toho ze to nechveje
vyhodou je nekolikanasobna produktivita a to ze se neopotrebovava jen konec nastroje ale cely brit coz hraje ve prospech zivotnosti nastroje
oboji se deje nekolikanasobne takze to stoji za to
na takovouhle hloubku ten imachining nebude patrne nic extra efektivniho
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
řezná rychlost byla 200m/min. Byl to jen pokus, první na této mašince, takže spíš opatrně, ještě nevím, co si můžu dovolit. Hloubka byla brána najednou.