Zdravím Vás,nabízím k prodeji soft CAD/CAM Gravostar profi jde o 2.5D CAD/CAM , je velmi přehledný,docela rychlý,má skvělé funkce a super podporu.V programu je přednastaven postprocesor pro MACH3.Komplet CD + Dongle prodám za 12000,-Mohu i zaškolit a předvést.Program mi bohužel nestačil vyrábím dost složité výrobky a vyrábění přípravků mě brzdí.Přecházím na Fusion 360.
L.Nečas
Prodej Licence Gravostar
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Nedávno jsem tady na fóru zakoupil interpolátor GVE84 (zatím spokojenost, byť jsem s ním ještě nefrézoval) a při té příležitosti jsem začal velmi vážně uvažovat o koupi CAD/CAMU od této firmy (Gravos). Bohužel jsem momentálně tak vytížen, že jsem nestačil ani oslovit firmu Gravos zdali je možné postupovat tak, že například zakoupím hobby verzi a v případě spokojenosti doplatím na Standart nebo v případě nespokojenosti vrátím dongle a dostanu peníze zpět. Nevíte někdo jestli to takhle funguje?
Další otázka je jestli je převod licence právně OK?
Každopádně bych asi měl zájem i když jsem plánoval investovat maximálně těch 10 000Kč.
Další otázka je jestli je převod licence právně OK?
Každopádně bych asi měl zájem i když jsem plánoval investovat maximálně těch 10 000Kč.
Myslím,že lze zakoupit postupně a potom rozšiřovat,ale verze hobby má tolik omezení,že je to opravdu jen na vyzkoušení.Jsem ochoten vám v případě zájmu program předvést .Na druhou otázku je asi odpověď jednoduchá peníze určitě po vyzkoušení nedostanete zpět,nevím o firmě,která by takhle fungovala,ale nechci mluvit za výrobce.
Ano, v rámci EU je právně v pořádku a pokud se autor pokusí další prodej omezit, je tato ustanovení licence neplatné. Jedná se o princip vyčerpání práva autora prvním prodejem, u nás zakotvený v odstavci 2 § 14 autorského zákona (č. 121/2000 Sb) a potvrzené např. rozsudkem Evropského soudního dvora zde: http://curia.europa.eu/juris/document/d ... id=2610026" onclick="window.open(this.href);return false; . Lze prodávat dále i OEM verze bez příslušného HW.melsoft píše:... Další otázka je jestli je převod licence právně OK?
SABLE-2015
kazdopadne doporucuju kontaktovat, domluva s gravosem byla pokazde nadstandartni, muzu doporucit.
mam verzi standart a je na rade upgrade na profi(sw. uz si vydelal), prave jen doplacenim rozdilu. proto treba zrovna tento inzerat neni presne pro me
.
tomik.
mam verzi standart a je na rade upgrade na profi(sw. uz si vydelal), prave jen doplacenim rozdilu. proto treba zrovna tento inzerat neni presne pro me

tomik.
Balloo píše:Myslím,že lze zakoupit postupně a potom rozšiřovat,ale verze hobby má tolik omezení,že je to opravdu jen na vyzkoušení.Jsem ochoten vám v případě zájmu program předvést .Na druhou otázku je asi odpověď jednoduchá peníze určitě po vyzkoušení nedostanete zpět,nevím o firmě,která by takhle fungovala,ale nechci mluvit za výrobce.