Rychlo upinač nožů soustruh BOSTAR BXA 10-15´PRODANO´

Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .

Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Odpovědět
czburale

12. 7. 2016, 5:53

Ahoj,

Prodam tento nový "lepší" činský rychloupinač nožů s přislušenstvim.Chtěl jsem to na Bernardo 500 a je to moc velke seknul jsem se v jejich rozměrech proto prodávám.

Na ebay se da koupit za 3.900,- + doprava 1.900,- mužu doložit fakturu. Cenu si představuji 5.500,-

Doprava a způsob platby dohodou.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) czburale dne 22. 7. 2016, 4:24, celkem upraveno 1 x.
j-k

13. 7. 2016, 5:54

Vzhledem k aktuální ceně na ebay s dopravou http://www.ebay.com/itm/BOSTAR-BXA-Quic ... 1305265432" onclick="window.open(this.href);return false;
Dávám nabídku 4000 i s dopravou.
czburale

13. 7. 2016, 6:27

j-k píše:Vzhledem k aktuální ceně na ebay s dopravou http://www.ebay.com/itm/BOSTAR-BXA-Quic ... 1305265432" onclick="window.open(this.href);return false;
Dávám nabídku 4000 i s dopravou.
odkaz na ebeay je na jiny "podobný typ"

Konktŕetně se jedna o http://www.ebay.com/itm/BOSTAR-BXA-Size ... Sw9r1V~VD0

jsem schopen slevit na 5.000,- + naklady na dopravu neni problem po praze předat osobně.
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

13. 7. 2016, 6:42

ten s tim jezdicim rybinovym klinem je podle meho nazoru vyrazne lepsi
tj. prosim srovnavat srovnatelne, prodavajici ma pravo chtit vic
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
Thomeeque

13. 7. 2016, 10:14

czburale píše:Chtěl jsem to na Bernardo 500 a je to moc velke seknul jsem se v jejich rozměrech proto prodávám.
Škoda, že jsi se nesek na druhou stranu (že to není moc malé), to bych měl možná zájem :)
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
bobanbob
Kontaktovat uživatele:

13. 7. 2016, 10:23

máte někdo zkušeností s tímto provedením http://www.aliexpress.com/item/TOOA0-40 ... c90b&tpp=1" onclick="window.open(this.href);return false;

jde mi o to jestly je to fortelně vyrobené . princip je pro mě ideální ale v čechách moc drahý na pořízení
brutal

13. 7. 2016, 10:59

Ten Multifix funguje parádně, i když je z Číny. Problém je jenom přikupování dalších držáků, protože stojí jako kdyby byly ze zlata a ty 4 co jsou v sadě ti brzo přestanou stačit.
j-k

13. 7. 2016, 11:26

Podle odkazu jsem na 4500 +/- Více nedám a bydlím v podkrkonoší, takže kus od Prahy.
10% po transakci z ceny nákupu pošlu na provoz fora.
chb

13. 7. 2016, 1:20

ale k ceně na odkazu je třeba přičíst 21% DPH + 550,- paušál za proclení a možná i clo pár procent - (tedy pokud si pro to nedoletíš sám)

tak těch 10% dej prodávajícímu, budete oba spokojeni a ... admin snad promine
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů
fmodel
Kontaktovat uživatele:

13. 7. 2016, 3:10

Jak že to bylo ?? NECHCI TU SLEVU ZADARMO :lol: :lol:
http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
j-k

13. 7. 2016, 3:22

Tady ale o slevě není řeč. Jen smlouvám v rámci pravidel :D . Buď se domluvíme nebo si držák mohu vyrobit sám. Toto řešení by mě jen ušetřilo trochu času.
S držákama navíc by problém být neměl výrobně jsou celkem jednoduchý a při dlouhých zimních večerech si Schaublin bude mít v čem rýpat :D .
czburale

13. 7. 2016, 4:11

Takze cena za kterou jsem to koupil je 5.719,- viz doklad:

Obrázek
se vsemi sračičkami clo dph atdd... viz koment "chb" puvodni jsem psal celkem cenu 5.800,- a omlouvam se ze jsem mystifikoval o o 81,- kaček :-)

Slevuji na 5.000 bez dopravy.

Doprava odhad cca do 500,-. Nebudu prodavat vec za 2/3 cenu uz tak jsem na tom tratnej 700,- Jak jsem psal je to nový nikdy nepouzity z toho odkazu z ebay....
chb

13. 7. 2016, 4:40

myslím, že je to šikovný upínač s tím pohyblivým klínem a s tolika kostkami za rozumnou cenu

změř šuplerou vzdálenost od "základy" po spodek upnutého nože v dolní pozici držáku nože - předpokládám, že to je ten pro tebe nepoužitelný rozměr.
tím zájemcům umožníš rozhodnutí, zda se jim to na soustruh vejde.

trochu ale nechápu, proč ti to nepasuje - dle fotek to vypadá, že dokážeš upínač sestavit tak, že spodek nože je zhruba 10mm nad základnou suportu - a to už ti nepasuje ?
Víťa - BF20 - upraveno na CNC + Mach3 + SS, soustruh CJM250, MK3 Průša, ostřička nástrojů
czburale

13. 7. 2016, 5:32

chb píše:myslím, že je to šikovný upínač s tím pohyblivým klínem a s tolika kostkami za rozumnou cenu

změř šuplerou vzdálenost od "základy" po spodek upnutého nože v dolní pozici držáku nože - předpokládám, že to je ten pro tebe nepoužitelný rozměr.
tím zájemcům umožníš rozhodnutí, zda se jim to na soustruh vejde.

trochu ale nechápu, proč ti to nepasuje - dle fotek to vypadá, že dokážeš upínač sestavit tak, že spodek nože je zhruba 10mm nad základnou suportu - a to už ti nepasuje ?

Od základny po spodek nože cca 15mm níže už to nejde a při noži cca 10x10 jsem odhadem 8mm nad osou - musel bych profrézovat držáky nožů. Původni otočný ma vyšku cca 8mm k spodku nože. Vzhledově a pocitově mi přijde, že je to prostě moc velký ...fotky trochu klamou.. ale pokud někdo zkušený řekne, že by to tam dal popřípadě má někdo fotky na takovém "soustruhu" opustím kdyžtak od prodeje... stim že bych si teda nechal udělat nižžší držaky... akorát pak upichovaci a radlovací držak je k ničemu byl by moc vysoko = vyhozene prachy oknem...

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Prodej“