Prodam zbytky po soustruhu
Pravidla fóra
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
Sekce se vypíná, inzerujte v našem novém bazaru https://www.strojirenstvi.cz/bazar .
Vyžadujeme: !!! prodejní cenu !!! nasledné smlouvání o ceně je přípustné. Smysluplný, výstižný a nejlépe stručný popis zboží. Doporučená je kvalitní čitelná fotografie. Zakazujeme: !!! Nabízet zboží pocházející z trestné činosti !!! Pomlouvat zboží, zesměšňovat cenu, nebo prodejce. Inzerovat s odkazem na komunikaci mimo forum (e-mail, telefon a podobne) vyjma bazaru na www.strojirenstvi.cz/bazar. Nesplnění podmínek vede k okamžitému smazání inzerátu, v krajním případě k BANu. Aukce vyjma Holandské dražby je zde přísně zapovězena!
Kupujici vzdy musi nejprve reagovat verejne do vlakna a az pote psat soukromou zpravu. Jde o to aby bylo verejne jasne kdo byl prvnim zajemcem.
Zamknutí/odemknutí inzerátu, smazání a moderaci administruje Ben Ash
A kdo si zamluvil ten zapichovak? Nevidim nikde SZ? Někdo nectí pravidla...drabpa píše:Zamluveno: Uni 80mm. 2X zlute hodinky, vrtaci hlavicka MK1, otocny hrot MK2, bronzova palicka a zapichovak walter na vbd.

Ferda mravenec a někdy brouk Pytlík 

Dík za odpověď ale koukám že jsou už zamluvene.drabpa píše:Ty male noziky jsou S08F - SCLCR 06 KT936 prumer prez platek je 9,75. ty mam 2x. Pak mam Pramet - S16m STFPR 11 KT ten ma prumer cca 19 ( nemam v nem platek) a jeste jeden na tom uz neni oznaceni ten ma prumer 12,24icewing píše:Od jakého průměru je použít ten malý nozik do díry s vbd. Dikes
Ideálně kdybys postupně upravoval status jednotlivých položek přímo v prvnim postu, aby sme to tu nemuseli dekódovat z dvaceti dalších postů. Taky ti u některejch chybí cena (mosaz/bronz tyč).
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
Přátelé tak koukám, že pravidla tady nectí nikdo.
Do vlákna jsem si napsal SZ držáky VBD, byl jsem ve vlákně první a přitom už byly rezervované.
Plánuju v zimě zase nějaké zajímavé prodeje, ale zapomeňte na dodržování pořadí při prodeji, pořadí SZ mě vůbec nebude zajímat.
Buďte s pozdravem...
Do vlákna jsem si napsal SZ držáky VBD, byl jsem ve vlákně první a přitom už byly rezervované.
Plánuju v zimě zase nějaké zajímavé prodeje, ale zapomeňte na dodržování pořadí při prodeji, pořadí SZ mě vůbec nebude zajímat.
Buďte s pozdravem...

Áha, tak to je zajímavý, že na mých prodejích jsem musel pořadí dodržet jinak mi lidi psali hanlivé SZ že jsem dal přednost někomu jinému a musel jsem řešit nápravuThomeeque píše:To pravidlo už tu minimálně rok neni..

Ale nic, už mě to nezajímá. Pořídim si držáky v obchodě až podle toho jak je budu potřebovat. Ztráta času tady řešit toto.