Co jste dneska bastlili?
- Pepa z depa
.. pejsek je super i povrchovka pak
-- T.Andrlik: to už nepatří do sekce "Co jste dneska bastlili?" .. ale "Krásná strojařinka dnes"
.- jak by řekli mlaďasi: "dóbře vy!"
-- T.Andrlik: to už nepatří do sekce "Co jste dneska bastlili?" .. ale "Krásná strojařinka dnes"

Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
máša: vřeteno voda 1,5kW, měnič Delta, 2Nm 3f 60V krokáče, Yako drivery, lineáry a kuličkáče Hiwin,
vynikající Gravos GVE-64 na 125kHz, rám 8mm ocel vylita plastbetonem, vše na masivním litinovém stole.
Pepa z depa píše:.. pejsek je super i povrchovka pak
Ja doufám, že mlaďas ještě stále jsem, ve 22. letech

Další fajnovka, tentokrat ulozeni zachytu reakce pro sportovni podvozek.
- Pepa z depa
smekám před tebou, fakt krásná a čistá práce, borce v tvém věku dneska nezajímá většinou nic, nebo jen a pouze jak se vymódit a načesat 

Žiju abych tvořil, tvořím abych žil. www.PePeSysel.cz
Velice děkujiPepa z depa píše:smekám před tebou, fakt krásná a čistá práce, borce v tvém věku dneska nezajímá většinou nic, nebo jen a pouze jak se vymódit a načesat

Naštěstí jsem dětství netrávil u PC ale raději v dílně s fichtlem a babettou
Máš naprostou pravdu, když dnes vidím náctiletou generaci, je mi z toho zle.
Největší vtip je v tom, že ještě 2. roky zpátky, jsem o strojařině nevěděl ani popel a dnes mě to živí.

Hoď adresu ,přijedem na žranici 

http://www.rm-reznicek.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
Vzhledem k tomu že jsem nenašel nikoho kdo to prodává, tak jsem si musel udělat redukci pro zrcadlovku na mikroskop sám.
Ten bajonet na CANON je poměrně divný, ale alespoň že nemusí být vše absolutně stejně
Výsledek je překvapivě dobrý.
Ten bajonet na CANON je poměrně divný, ale alespoň že nemusí být vše absolutně stejně

Výsledek je překvapivě dobrý.
Na konci poznávacího procesu je omyl zcela vyvrácen a my nevíme nic. Zato to víme správně.