Laboratorní síťový zdroj

Pravidla fóra
toto forum vyzaduje schvaleni prispevku moderatorem
Thomeeque

3. 8. 2016, 10:08

Zdar, nepřebývá náhodou někomu? Parametry nepíšu schválně, prostě nabídněte (včetně cenovky) a já to buď vezmu nebo ne :) T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
packa

3. 8. 2016, 10:32

mrkni na tohle , vím o třech lidech co ho mají a spokojenost : http://aukro.cz/laboratorni-napajeci-zd ... 28500.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Thomeeque

3. 8. 2016, 10:46

To je pěkný, dík za tip (sice jsem tam koukal, ale neměl jsem žádnou referenci, tři spokojení uživatelé, to už je slušný :))! Pro případné další nabídky: proud je akorát, ale určitě by pro mě byl zajímavý vyšší rozsah napětí příp. další větve. T.
mimooborová naplavenina • kolowratský zázrak™ • NPS • GCU • HirthCalc • ncDP.ino
martasg1
Sponzor fora

3. 8. 2016, 11:16

Na Surplexu byly nebo jsou v dražbě asi tři parádní značkové zdroje, pak osciloskopy Tektronix.
Myslím že ty aukce ještě neskončily, ale nejsem si jistý.
Je to v Německu.

Záleží jakou požaduješ kvalitu. Ty poláci na aukru nemusí být špatní, ale je to čína a mohly by trochu zapracovat na překladech svojich stránek :)
Vládo zastav prosím prodej levné elektřiny na burzu a nákup drahé pro nás čechy
jova
Kontaktovat uživatele:

3. 8. 2016, 11:37

Martin1976

3. 8. 2016, 11:55

Podělím se o zkušenost,vlastním jeden zdroj KORAD KA6002 co je tu odkaz.Při mém pokusném bádání jsem ho vytočil na 60V a něco jsem zkoušel,v tom nastala rána,ze zdroje vylítlo spousta papírků který mě hned obklopily a zjistil jsem že je tam napěťově poddimenzovanej filtrační kondenzátor,po výměně kondíku šlape.
prochaska
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

3. 8. 2016, 12:41

Já mám dobrou zkušenost se zdroji Manson. Není to úplná Čína ale Hong Kong, máme jich víc a všechny fungují. Hlavně je neberte od GM electronic, jejich zákaznický servis je holé neštěstí :-(
Aleš Procháska
robokop
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

3. 8. 2016, 12:46

Bacha na prechodove deje

Ty lacine zdroje to obcas nemaji resene
Pri zapnuti a vypnuti kdyz jsou ty regulatory v nedefinovanem stavu to muze na vystup pustit mzikove cokoli.
Vsechna prava na chyby vyhrazena (E)
prochaska
Sponzor fora
Kontaktovat uživatele:

3. 8. 2016, 12:50

Tohle má ten Manson ošetřené, mj. i kvůli tomu jsme si je vybrali.
Aleš Procháska
lubos
Sponzor fora

3. 8. 2016, 3:12

Já mám toto
http://www.tme.eu/cz/details/tp-6010/je ... e/twintex/" onclick="window.open(this.href);return false;
a vyhovuje.
XpertMill, Gravos, Ninos, Galaad
IQ156
-1500Kč, -520Kč, -1čokoláda, - 28000Kč
www.freeair.cz www.rotexelectric.eu www.retrofitcnc.cz
Castiel

3. 8. 2016, 5:20

martasg1 píše:Na Surplexu byly nebo jsou v dražbě asi tři parádní značkové zdroje, pak osciloskopy Tektronix.
Myslím že ty aukce ještě neskončily, ale nejsem si jistý.
Je to v Německu.

Záleží jakou požaduješ kvalitu. Ty poláci na aukru nemusí být špatní, ale je to čína a mohly by trochu zapracovat na překladech svojich stránek :)
To je pekne, ale ked nemam firmu, tak sa tam myslim ani zaregistrovat neda. Kolkokrat je tam aj nejaka pekna masina na predaj... no co uz mam smolu :D
HonzaCh

3. 8. 2016, 6:59

Castiel píše:
martasg1 píše:Na Surplexu...
To je pekne, ale ked nemam firmu, tak sa tam myslim ani zaregistrovat neda. Kolkokrat je tam aj nejaka pekna masina na predaj... no co uz mam smolu :D
To jsem neznal...díky za tip. Škoda, že jsem z druhého konce republiky, na podívání a vlastní dopravu je to nepoužitelné, i když bych se zaštítil firmou. Máte někdo zkušenost s nákupem na tomto portále naslepo a/nebo s fungujícím dopravcem? Na jednu stranu je uváděna cena s naložením na kamion a poplatek za balné, na druhé se v detailních podmínkách odkazují na nutnost dohodnout si čas (z několika možností) pro odběr a demontáž

Marťasi, nakupuješ pravidelně?

Tome, promiň za zneužití off-topic-em :)

TIA,
H.
elbarto

3. 8. 2016, 8:39

Na Surplexu jsme drazili nekolikrat a byla to parodie. Pokud kupujici nejsou autorizovani prihazuji i pro zabavu.
Urcite za sebe doporucuju Diametral. Cesky vyrobek, mam ho uz snad 20 roku a funguje paradne. Po zapnuti provede diagnostiku, teprve potom sepne vystupy, dosazeni proudu s pipanim (vypinatelne) klasicke poctive cervene dispaly citelne z peti metru, poctiva plechova bedna v komaxitu. Ovladani a nastavovani naprosto prehledne a logicke. Cena bohuzel nesrovnatelna se zdrojema "od stanku". Potom mam dva Statrony analog a digital. Rucickach je praveky a funguje, obcas trosku vahave a duveru moc nema. Dogitalni ma nepodsvetlene !! LCD pod zarivkama temer necitelne, funguje standardne, zadna hitparada.

http://www.diametral.cz/ac-dc-zdroje/dc ... 5v/3a.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pavlaxy

8. 8. 2016, 1:11

klasika :
http://www.ebay.com/itm/Rohde-Schwarz-N ... Swcu5UReOS" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ebay.com/itm/Rohde-Schwarz-S ... SwHaBWi5D-" onclick="window.open(this.href);return false;
ale najdeš i jiné ...jen si vybrat
:D :P
mám od Rohde & Schwarz v této staré řadě několik přístrojů a spokojenost ,i případně opravitelné ...
Tomáš Svoboda

8. 8. 2016, 7:09

Mám ten samý laboratorní zdroj diametra jak píše elbarto . Existuje několik versí které se vyvíjely časem . Mě ty novější už mě nesedly . Ten můj je klasický ovládaný tlačítky a relátky přímo , novější už jsou řízené mikroprocesorem .Vzhledově skoro stejné.
Dokud funguje je výborný ale nedoporučuji se dívat dovnitř :D . Ale vydrží hodně já jsem v něm odvařil můstkový usměrňovač když jsem s ním nabíjel baterku do auta přes jeho 4A proudovou ochranu .
Odpovědět

Zpět na „Nákup“